Puppyplan

Anne van Westen

Category: Youth books

€ 18,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Fleur is een meisje dat heel graag een puppy wil. Samen met haar vriendin Jasmijn verzint ze een puppyplan. Doordat Fleur een ongeluk krijgt met de fiets, duurt het een lange tijd voordat ze weer verder kunnen met het plan. Uiteindelijk hebben ze zelfs twee puppy’s. Maar hoe zorgen ze ervoor dat de puppy’s goed verzorgd worden en dat niemand erachter komt?  Lukt het haar om een eigen hond te krijgen?

From the book

De volgende morgen is het maandag. Fleur verheugt zich heel erg op morgen, want dan mag eindelijk haar verband eraf. Vandaag moet Fleur nog wel gewoon naar school natuurlijk. Fleur heeft haar wekker gezet om zes uur, dan zijn Nik en Sara nog niet uit bed en kan Fleur rustig naar Guus en Suus. Ze loopt eerst de trap af naar beneden en vult een flesje water. Ze loopt dan naar de zolder. Als ze de deur opendoet, schrikt ze. Ze ziet Guus en Suus niet! Gauw kijkt ze door het raam naar het balkon. Ook daar zijn ze niet. Dan kijkt Fleur tussen al het speelgoed, ze ziet Guus en Suus nog steeds niet. Fleur voelt allemaal kriebels vanbinnen, ze krijgt het heel warm en ze voelt zich opeens niet meer lekker. Ze kijkt overal in de speelgoedkamer. Maar nergens zijn Guus en Suus te vinden. Dan vindt Fleur een briefje tussen een legoblokje. Ze leest het:
Hoi Fleur, ik (buurvrouw Nienke) heb je puppy’s even, want ik zag ze op het balkon lopen en ik dacht dat dat niet goed zou zijn. Toen ben ik met een ladder naar jullie balkon geklommen en heb ik de puppy’s met een mand naar beneden gehaald. Ze worden bij mij goed verzorgd, kom ze morgenochtend maar ophalen.
PS: Niet te vroeg. 

About the author

Anne van Westen komt uit Nisse. Ze is gek van honden, daarom heeft ze een verhaal geschreven dat over honden gaat. Anne schreef al vanaf haar zevende korte verhalen. Soms schreef ze een paar maanden iedere dag, en daarna scheef ze weer een maand helemaal niks. Voor de grap stuurde ze dit verhaal op naar een uitgever. Toen werd ze opeens gebeld en bleek het dat ze een contract had om een boek uit te geven!

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Puppyplan

Author:

Anne van Westen

Category:

Youth books

Number of pages:

128

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

10-03-2017

ISBN:

978-94-022-3417-6 / 9789402234176

Price:

€ 18,99

Language

Dutch