Cover voorkant
Tussen hemel en hel
Tussen hemel en hel

Tussen hemel en hel

Kayleigh Amelsbeek

Category: Young Adult
  • (1)

€ 18,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De oorlog tussen hemel en hel en de dood van de zestienjarige Anne zijn inmiddels 65 jaar geleden. Met haar vrienden en haar vriend Justin heeft ze eindelijk haar plek in de eeuwigheid gevonden. Het gemis en het schuldgevoel om haar opa blijven haar echter nog dagelijks in nachtmerries achtervolgen. Hoe ver kan onvoorwaardelijke liefde gaan? En wie is de oude, mysterieuze vrouw?

From the book

Ik schiet huilend overeind. Ik wrijf verbaasd in mijn ogen, het is inmiddels licht. Ik besef dat ik weer eens een nachtmerrie heb gehad. Ik stond in de huiskamer van Camille, ze had haar baby vast. Ineens had haar baby het gezicht van mijn opa - best raar ik weet het. Camille en de baby begonnen te huilen en ze riepen dat ik hun leven had verpest en toen werd ik wakker. Ik vraag mezelf wel eens af hoelang het nog gaat duren voordat de nachtmerries verdwijnen.
Als je in je leven iets traumatiserends meemaakt, weet je dat je waarschijnlijk de helft van je leven nachtmerries hebt. Het zal uiteindelijk een plekje krijgen. Een gemiddelde Nederlander wordt rond de 80, dus dan zullen de echte nachtmerries 40 jaar duren. Maar hoelang duurt de eeuwigheid? Hoelang zullen die nachtmerries je opjagen? In mijn gedachten verzonken merk ik niet eens dat Justin naast me op bed is komen zitten.
"Twee nachtmerries in één nacht", murmelt hij. Ik denk na over mijn eerste nachtmerrie, maar bedenk dan dat het een smoes was voor het met Vera zijn.
"Hoelang duurt de eeuwigheid volgens jou?", vraag ik na een korte stilte. Hij kijkt verbaasd op, het is al een tijdje geleden dat we het over zoiets dieps hebben gehad.
"Het stopt nooit, anders heet het geen eeuwigheid toch?"
"Maar het moet toch ergens stoppen, op een dag moet toch zelfs het leven hier ermee ophouden", antwoord ik. We denken er even over na. Uiteindelijk komen we samen tot de conclusie dat als de hemel niet de eeuwigheid is, er wel iets anders moet zijn.

About the author

Kayleigh Amelsbeek (2001) volgt tweetalig havo-onderwijs in Nieuwegein. Haar grootste hobby’s zijn zingen en het schrijven van verhalen. Kort na het verschijnen van deel 1 en de vele mooie, lieve en soms ook emotionele reacties besloot Kayleigh dat het vervolg niet lang op zich zou laten wachten. Ze hoopt met dit boek de mensen weer net zo te kunnen raken. Met deel 2 van Tussen hemel en aarde laat zij zien hoe ver onvoorwaardelijke liefde kan gaan.

Reviews

2016-12-19 13:14:33 | By: Cynthia | Rating:
Wederom TOP prestatie om het vervolg van Tussen hemel en aarde zo spannend te maken.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Tussen hemel en hel

Author:

Kayleigh Amelsbeek

Category:

Young Adult

Number of pages:

86

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

09-12-2016

ISBN:

978-94-022-3185-4 / 9789402231854

Price:

€ 18,50

Language

Dutch

Rating:

  • (1)