Mijn leven, mijn keuzes, mijn gevolgen...

Stacey Seedorf

Categorie: Biografieën
  • (3)

€ 19,99
Gratis verzending

Samenvatting

Lees in deze bloedstollende biografie hoe Stacey Seedorf (zanger Stay-C van de Nederlandse band Twenty 4 Seven), na wereldwijd succes in de jaren negentig samen met tv-presentatrice Nance, afgleed naar de zware criminaliteit. Maar al snel loopt hij echter in de val en komt voor jaren achter de tralies. Tijdens zijn gevangenisstraf voert hij een enorme strijd met zichzelf en begint aan diverse studies in moderne psychologie. Hij krijgt hierdoor meer inzicht in zijn ware zelf en in zijn drijfveren. Zijn nieuwe mindset geeft hem een onstuitbare kracht, waarmee hij na zijn detentie succesvol spreker en mindsetcoach wordt.

Uit het boek

Hier zag ik een aantal mensen al binnen zitten en een van hen herkende ik direct, dat was Willem Holleeder, een van de Heineken-ontvoerders! Sjonge waar was ik nu weer terechtgekomen? Nu snapte ik op welk niveau ik zou gaan eten en waarom er zoveel geheimzinnigheid rondom deze meeting was. Het hele restaurant was afgehuurd voor zo'n 25 man, terwijl het vanaf de straat leek alsof de zaak gesloten was. Tussen het gezelschap zat een aantal persoonlijke bekenden die ik lange tijd niet gezien had en ook niet wist dat zij zo hoog opgeklommen waren in het milieu. Eigenlijk was ik verbaasd hen daar te zien en zij ook om mij daar te zien. Ik paste nog het minst in die groep met mijn bekende Twenty 4 Seven-reputatie natuurlijk. Zo was Dino Sourel er ook, ik kende hem van het uitgaan en via vriendinnetjes. Ik had alleen nooit geweten dat hij zo hoog in de hiërarchie stond. Men noemde hem 'The Godfather van de onderwereld', waarmee hij dus nog boven Willem Holleeder stond. Maar ook Dick Vrij en Hans Nijman, allemaal jongens die ik persoonlijk kende. We hadden samen gesport en wedstrijden gedaan in verschillende vechtsporten, maar ik kende ze ook uit de stad en van het uitgaansleven. Het bleken allemaal grote jongens te zijn geworden. Het werd een gezellige avond, waarbij zanger Quincy voor het entertainment zorgde. Hij zong allemaal Amsterdamse smartlappen en vertelde tussendoor ook een paar platte moppen. De drank vloeide rijkelijk en in mijn overmoed stond ik zelf ook twee keer in overstaan van dit zware gezelschap, een paar moppen te tappen die gelukkig allemaal goed aankwamen. Het tappen van moppen bleek een goede zet, want het maakte een aantal mensen nieuwsgierig naar de reden van mijn aanwezigheid. Dit bood mij de gelegenheid om mijn verhaal te doen aan een aantal luisterende oren.
Het was dan ook door deze avond dat ik in contact gebracht werd met een paar groepen die in drugstransporten zaten.

Over de auteur

Stacey Seedorf is een echte doener. Hij heeft als kind al allerlei plannen en ideeën in de muziekindustrie. In de jaren negentig breekt hij wereldwijd door met de band Twenty 4 Seven, verkoopt miljoenen platen en leeft als een wereldster. Deze ongelofelijke turbulentie verandert hem zodanig dat hij zichzelf kwijtraakt en in de meest krankzinnige situaties terechtkomt. Dit boek beschrijft een deel van zijn leven, waarin hij zichzelf opnieuw heeft moeten uitvinden, maar uiteindelijk zijn balans heeft weten te vinden.

Reviews

2017-01-19 11:38:18 | Door: Katleen | Waardering:
Toen ik het boek ontvang , was men eerste indruk netjes boek . Nu ga ik mij verdiepen in het verhaal waar ik zekers van ga genieten want Stay-C is een vlotte schrijver die niet verveelt . heb het wel al eens doorbladerd en tof om te merken dat op het einde van het boek " stimuleerde hoopvolle woorden " staan . Proficiat met het boek Stay-C !!

2016-12-30 10:00:18 | Door: Marie-Louise | Waardering:
Wat een inspirerend verhaal, kon ook niet stoppen en heb het in 1 adem uitgelezen. Ik had er zoveel herkenning in ondanks dat mijn verhaal totaal anders is. Je leest wat een positieve Mindset en bewuster leven voor je kan betekenen. Een absolute aanrader! Ik heb er in ieder geval een inspiratiebron bij.

2016-12-27 18:22:51 | Door: Jolanda Plugers | Waardering:
Ik heb dit boek in èèn adem uitgelezen. Het is boeiend geschreven en je wordt direct in het verhaal gezogen. Geweldig hoe een donkere periode om te buigen is naar een mooie levensles en het de schrijver tot de man heeft gemaakt die hij nu is, een inspiratie en motivator voor velen. Een echte aanrader!Schrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Mijn leven, mijn keuzes, mijn gevolgen...

Auteur:

Stacey Seedorf

Categorie:

Biografieën

Aantal pagina's:

184

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 16 x 24 cm

Verschijningsdatum:

16-12-2016

ISBN:

978-94-0223-206-6 / 9789402232066

Vaste prijs:

€ 19,99

Waardering:

  • (3)