Handboek voor jezelf en de nieuwe samenleving

Géra van der Zouwen

Category: Spirituality

€ 22,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Dit praktisch handboek is ontstaan uit channeling. Mensen zijn op zoek naar richtlijnen en nieuwe kaders. Er worden handvatten gegeven in dagelijkse zaken, zoals communicatie en (werk)relaties. Je krijgt antwoorden op levensvragen. Stap voor stap word je door de bewustzijnsfasen geleid. Door nieuwe inzichten zullen zienswijzen veranderen. Visie bepaalt hoe we willen omgaan met onszelf, onze medemens en de samenleving.
Intuïtie leidt ons de weg naar balans, vrijheid en zelfrealisatie. De liefde wint van de redenatie (de rede, het verstand). Het is de weg naar samenwerking en wereldvrede. Het financiële stelsel gaat veranderen zodat iedereen gevoed wordt.

From the book

Vrijheid van meningsuiting - Extremisme - Integratie - Vrede - Gelijkheid - Samenwerking

Er is nu bij jullie veel over te doen. Als je alle fasen goed gelezen hebt is het antwoord vrij gemakkelijk. Het kan niet zo zijn dat je maar kan doen en laten wat je wilt of kan zeggen wat je wilt. Je hebt verantwoording aan jezelf af te leggen en aan de maatschappij waarin je leeft.

Ben ik eerlijk in wat ik nu doe?
Schaad ik nu iemand of niet?
Wat is mijn keuze hierin?

Uitgangspunt:

Ik ben heer en meester over mijzelf.
Wat een ander over mij denkt mag een ander weten, maar ik weet wie ik ben en wat ik wil. Ik mag zijn wie ik ben en wat ik ben. Ik mag kiezen wat ik wil en met wie ik wil zijn, als ik een ander maar niet schaad. Als het geen nadelige invloed op een ander heeft mag ik doen wat ik wil en met wie ik wil.

About the author

Géra van der Zouwen (1958) voerde haar werkstress af door intuïtief te gaan schilderen met behulp van de Heilige Geometrie. Hierdoor kwam haar kanaal volledig open te staan. Eerst ontving ze alleen eigen symbolen ter ondersteuning van haar groei. Toen haar geest leeg was, kwamen er zinnen door en later vele overdrachten, waaruit dit boek is ontstaan. Ze gaf cursussen, readings en healings. Diepe meditaties gaven haar inzichten in de schepping, wat resulteerde in een lezing.

Reviews



Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Handboek voor jezelf en de nieuwe samenleving

Author:

Géra van der Zouwen

Category:

Spirituality

Number of pages:

238

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

09-12-2016

ISBN:

978-94-022-3191-5 / 9789402231915

Price:

€ 22,49

Language

Dutch