Gemakkelijker en meer ontspannen leven - Vermijd een Burn-Out

Eric Ven

Category: Spirituality
  • (3)

€ 19,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

In Gemakkelijker en meer ontspannen leven wil Eric Ven je doen inzien dat gewoon informatie opdoen helaas niet voldoende is om veranderingen te realiseren. Een hulpmiddel, zoals een boek, is dan geen overbodige luxe. Maar Eric gaat nog een stapje verder, omdat hij uit ervaring weet dat je door een keer een boek te lezen geen grote progressie maakt. Hij geeft je daarom de nodige handvatten om positief om te gaan met gebeurtenissen en je eigen doelen te bereiken.

From the book

We geven niet graag toe dat we stress hebben. Het is veel makkelijker om het in twijfel te trekken. Het gevoel van stress kunnen de meesten onder ons toegeven, maar de essentie? Nee, die verzwijgen we liever of houden we voor onszelf.

Ik zie het zo: als je iets moet presteren waarvan je weet dat je het kan, dan vind je dat normaal, logisch, eenvoudig. Je voelt niet de minste stress, laat staan een gevoel van stress. Maar wanneer je iets gevraagd wordt of iets moet doen dat niet zo evident voor je is, dan krijgen we een ander verhaal. Je adrenaline stijgt, je twijfel komt de kop opsteken en ja, je voelt stress binnenkomen. Maar geen paniek, dat is normaal. Wat jij ermee doet is een ander verhaal.

About the author

Eric Ven is geboren in 1963. Na zijn opleiding op de hotelschool ‘Ter Duinen’ in Koksijde kwam hij in aanraking met speciale mensen: positieve denkers. Het verbaasde hem hoe zij naar de toekomst keken. Al snel begreep hij dat hij dit stukje kennis graag wilde toevoegen aan zijn basispakket. Wat voor hem belangrijk is? Zijn positieve ervaringen delen met iedereen. Hij heeft jaren gestudeerd en de nodige ervaring opgedaan om dit te realiseren.

Reviews

2017-03-31 21:36:35 | By: Aspe | Rating:
Iedereen zou dit moeten lezen en de motivatiekaarten gebruiken.Dikke proficiat voor de auteur.

2017-03-14 02:42:09 | By: verstraetje | Rating:
Beste boek ooit gelezen over het onderwerp, zeker aan te raden.

2017-02-11 15:58:44 | By: Een bekende | Rating:
Aanrader, zeer vlot leesbaar & vol waardevolle tips!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Gemakkelijker en meer ontspannen leven - Vermijd een Burn-Out

Author:

Eric Ven

Category:

Spirituality

Number of pages:

108

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

27-01-2017

ISBN:

978-94-022-3298-1 / 9789402232981

Price:

€ 19,49

Language

Dutch

Rating:

  • (3)