Cover voorkant
Zo kun je op legale wijze de bankkluis kraken - Hoe financier ik mijn plan?
Zo kun je op legale wijze de bankkluis kraken - Hoe financier ik mijn plan?

Zo kun je op legale wijze de bankkluis kraken - Hoe financier ik mijn plan?

Fred Rutgers

Category: Management

€ 17,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Sinds de crisis lijkt het wel of de banken hun kluizen dicht en de rolluiken naar beneden hebben. Het verkrijgen van een financiering lijkt haast onmogelijk. Toch willen de banken graag, maar dan hebben ze wel een financieringsaanvraag nodig waarin alle info staat die ze nodig hebben om uw aanvraag goed te kunnen beoordelen. In het verleden heb ik diverse succesvolle aanvragen ingediend en begeleid. In dit boek vertel ik u stap voor stap hoe het mij is gelukt om financieringen rond te krijgen. Als u deze methode volgt geeft u de bank de juiste informatie waardoor het u vast ook gaat lukken!

From the book

Als je als ondernemer een risico moet inschatten, dan wil je natuurlijk wel even heel goed weten waartegen je precies ja of nee moet gaan zeggen. En totdat u de feiten op tafel heeft en precies weet hoe de vlag op het schip staat, neemt u natuurlijk geen beslissing. En u zou ook wel heel erg roekeloos zijn als u dat wel zou doen. Bij banken is dat natuurlijk niet anders. Banken willen juist dolgraag leningen verstrekken, maar ze zijn natuurlijk niet gek. Ze willen weten waar ze ja of nee tegen zeggen op basis van alle feiten die ze nodig hebben om een verstandig besluit te kunnen nemen en uiteindelijk willen ze dan ook nog een deal sluiten waar ze geld aan kunnen verdienen. Als je er zo naar kijkt zijn het eigenlijk net ondernemers!

In mijn carrière heb ik veel ervaring opgedaan met het financieren van de meest uiteenlopende businessplannen en met het financieren van de meest bizarre projecten. En meestal is dat uiteindelijk gelukt, soms tot verbazing van vriend en vijand. Ik heb zowel financieringen gekregen van banken als van risico-investeerders en vaak was het zelfs een combinatie van deze twee opties. Ook heb ik veel gesprekken gevoerd met zowel collega ondernemers over hun ervaringen met het financieren van hun plannen, en heb ik veel gesproken met bankiers en investeerders om ook hun kant van het verhaal te horen.
In dit boek ga ik mijn ervaringen met u delen en geef ik praktische tips over hoe ook u uiteindelijk uw kansen enorm kunt vergroten om succesvol een financiering te krijgen voor uw plan. Want uiteindelijk wilt u natuurlijk niets liever dan uw droom ook echt waarmaken. Een plan dat om welke reden dan ook niet tot uitvoering komt, blijft uiteindelijk niets meer dan een droom. Dus laten we eens kijken of we ook uw droom kunnen laten uitkomen.

About the author

Fred Rutgers heeft detailhandel in zijn genen zitten. Hij is op een missie om winkels te helpen overleven, want winkels houden onze samenleving leefbaar! Als ondernemer heeft hij vrijwel alles al eens aan den lijve ondervonden waardoor hij spreekt en schrijft uit eigen ervaring. Naast auteur van boeken is hij ook een veel gelezen blogger bij onder andere www.deondernemer.nl. Als adviseur mag hij werken voor diverse grote retailorganisaties. In april 2016 verscheen zijn boek Mag het ietsje meer service zijn? en in juli 2016 volgde Je winkel zal nooit meer hetzelfde zijn.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Zo kun je op legale wijze de bankkluis kraken - Hoe financier ik mijn plan?

Author:

Fred Rutgers

Category:

Management

Number of pages:

60

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

03-02-2017

ISBN:

978-94-022-3311-7 / 9789402233117

Price:

€ 17,50

Language

Dutch