Cover voorkant

In zes stappen naar meer omzet! - Ook jouw winkel kan weer scoren!

Fred Rutgers

Category: Management

€ 19,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Wil uw omzet maar niet omhoog en lijkt het alsof u tegen de bierkaai vecht? Wilt u er samen met uw team alles aan doen om uw bedrijf er weer bovenop te helpen, maar valt het telkens weer tegen? Wees gerust, u bent niet de enige! Maar er is ook hoop! Met mijn beproefde zes stappenmethode heb ik al menig ondernemer de weg naar succes laten ontdekken. Vrijwel zeker werkt dit ook voor u!
Naast het zes stappenplan geeft dit boek u bovendien een inspiratie boost waardoor u er weer volop zin in krijgt om ermee aan de slag te gaan!

From the book

En weer heb ik goed nieuws! Als internationaal erkend retail- en business-to-consumer-specialist heb ik al velen voor u geholpen om er weer bovenop te komen. Mijn zes stappenaanpak heeft zich al talloze malen bewezen. Helaas is het ook weer geen tovermiddel; het is hard werken en het vraagt ook een helder commitment van u! Want ik kan u wel helpen, maar uiteindelijk bent u de ondernemer en moet u het zelf ten uitvoer brengen. Mooier dan dit kan en wil ik het niet maken. U bent niet geholpen doordat ik u gouden bergen en wonderen beloof. Maar ik weet zeker dat ik, samen met u, een flinke verbetering kan realiseren door u te voorzien van nieuwe inzichten, praktische tips en de broodnodige inspiratie om ook echt met deze tips aan de slag te gaan. Want er is wel degelijk de nodige moed voor nodig om het anders aan te gaan pakken. U zult vrijwel zeker het gevoel krijgen dat ik u uit uw vertrouwde comfortzone ga trekken en dat voelt soms eng! Soms zult u ook niet blij zijn met alles wat u gaat ontdekken. Mogelijk krijgt u tijdens het proces weleens het gevoel dat ik u confronteer met nare bevindingen en wellicht krijgt u soms het gevoel dat ik denk dat u er niets van snapt. Niets is minder waar!

Ik kom zelf uit een echte retailfamilie. Ik weet dat het echt niet altijd gemakkelijk is om overeind te blijven in de concurrentiestrijd. Ja, soms ben ik helder en duidelijk en probeer ik u te laten zien dat dingen niet goed gaan. Maar geloof mij, ik doe dat nooit, echt nooit, om iemand het gevoel te geven dat ik alles beter weet en dat een ander dom is, omdat hij het zelf niet ziet. Ik doe het altijd met het grootst mogelijke respect voor mijn lezers en of toehoorders, en ik doe het ook altijd uitsluitend om te helpen en niet om iemand te beledigen. Maar soms ontkom ik er helaas niet aan om de waarheid te verwoorden en dan kan het voorkomen dat u dat niet leuk vindt om te horen. Dat is nooit leuk, maar het kan u wel verder helpen. En ik kan u beter een impopulaire waarheid vertellen dan een aangename leugen! Uiteindelijk gaat het erom dat u en uw winkel verder komen. Alleen daar doen we het voor!

About the author

Fred Rutgers heeft detailhandel in zijn genen zitten. Hij is op een missie om winkels te helpen overleven, want winkels houden onze samenleving leefbaar! Als ondernemer heeft hij vrijwel alles al eens aan den lijve ondervonden waardoor hij spreekt en schrijft uit eigen ervaring. Naast auteur van boeken is hij ook een veel gelezen blogger bij onder andere www.deondernemer.nl. Als adviseur mag hij werken voor diverse grote retailorganisaties. In april 2016 verscheen zijn boek Mag het ietsje meer service zijn?, in juli 2016 gevolgd door Je winkel zal nooit meer hetzelfde zijn en in februari 2017 verscheen Zo kun je op legale wijze de bankkluis kraken.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

In zes stappen naar meer omzet! - Ook jouw winkel kan weer scoren!

Author:

Fred Rutgers

Category:

Management

Number of pages:

124

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

17-02-2017

ISBN:

978-94-022-3372-8 / 9789402233728

Price:

€ 19,50

Language

Dutch