MADAME DE POMPADOUR - Leven met een partner met Borderline en narcistische persoonlijkheidsstoornis

Joren Ooms

Category: Health
  • (4)

€ 20,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Leven met een partner met Borderline en narcistische persoonlijkheidsstoornis. Hoe gaat dat? Meermaals zult u als lezer vaststellen dat de contrasten tussen enerzijds de idyllische liefde en anderzijds de harde realiteit een onleefbaar klimaat scheppen, waarin geen enkele relatie tot stand kan blijven. Het geloof en de hoop op beterschap en verandering blijkt telkens een desillusie te zijn en de wanhoop nabij drijft mensen soms tot het uiterste. Joren Ooms heeft alles uit de kast getrokken om deze relatie op de rails te krijgen, ten koste van zijn familie, vrienden, buren en zelfs zijn zoon. Helaas komt er inderdaad een moment dat je de handdoek in de ring moet werpen.
Geniet van de heerlijke hoogtepunten van liefde en romantiek en de zware momenten van depressie en ontrouw. Van de vele momenten van troost en bekommernis en de confrontatie met aanhoudend overspel. Hun leefwereld en denkwijze zullen wij nooit kunnen vatten, laat staan veranderen.

From the book

Begin 2013 kreeg ik de zoveelste ‘vind ik leuk’ van een wel bijzonder interessant profiel. Ditmaal van iemand uit mijn buurt. Ze had niet alleen de juiste looks maar daarnaast kreeg ik na mijn reactie ook onmiddellijk een antwoord terug. Ik had voor mezelf eigenlijk uitgemaakt dat dit niet de juiste weg was om iemand te leren kennen, maar al gauw geloofde ik mijn eigen ogen niet. Ja ditmaal ging het over een echt persoon, met een fijne leeftijd: acht jaar jonger dan ik. Blond, blauwe ogen en twee inwonende kindjes. De scheiding was bij haar ingezet, ze was vrijgevochten, slim, gevoelig en de essentie van de zaak, ze zag me helemaal zitten. Wat kan een vent nog meer doen zweven? Eigenlijk werd na een paar weken alle voorzichtigheid al overboord gegooid en beloofden we voluit voor elkaar te gaan. We spraken mekaar nagenoeg alle dagen en al gauw werden er telefoonnummers gewisseld. Vanaf toen eigenlijk al beheerste zij volledig mijn geest. We belden 's nachts soms tot 3 uur lang met elkaar, vertrouwden elkaar intieme zaken toe, spraken over onze gevoelens en verlangens en waren compleet weg van elkaar, zonder mekaar nog maar één maal in levende lijve gezien te hebben...

About the author

Joren Ooms is geboren in de tweede helft van de jaren zestig in Brabant (B). Het beste zou hij zichzelf omschrijven als diegene die juist dat hokje kiest, waar er geen papier aanwezig is. Diegene die de wekker ’s morgens niet hoort en met de tandenborstel door het huis holt. Twee verschillende sokken aanheeft, maar dat helemaal niet erg vindt, omdat hij immers zo nog een paar heeft. Begin jaren negentig heeft hij in de Antwerpse Kempen een gezellig huisje gekocht en is hij gezegend met een fijne zoon.

Reviews

2017-09-10 11:15:43 | By: Luyten.C. | Rating:
Het boek geeft je een goed beeld over een moeilijk en ingewikkeld onderwerp. Vlot geschreven en duidelijk met hier en daar een vrolijke noot.

2017-09-06 18:46:13 | By: Rj | Rating:
Zeer spannend En reëel.

2017-09-06 00:14:11 | By: Daems | Rating:
Ooms slaagt er in om een zeer zwaar beladen onderwerp op een diverterende manier weer te geven . Leest als een trein .

2017-07-27 17:59:00 | By: Kesteloot | Rating:
Vlot geschreven, bij momenten grappig en zeer herkenbaar.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

MADAME DE POMPADOUR - Leven met een partner met Borderline en narcistische persoonlijkheidsstoornis

Author:

Joren Ooms

Category:

Health

Number of pages:

208

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

14-04-2017

ISBN:

978-94-0223-521-0 / 9789402235210

Price:

€ 20,49

Language

Dutch

Rating:

  • (4)