Herinneren wie je bent - Over reïncarnatie en het helen van zielenpijn

Carolien Dijkstra

Category: Spirituality
  • (4)

€ 19,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Heb je het gevoel op de verkeerde planeet te zijn beland? Voel je een onverklaarbaar verlangen naar een ander thuis? Dan vind je in Herinneren wie je bent inzicht en herkenning. Op heldere wijze wordt de relatie tussen reïncarnatie en het helen van zielenpijn beschreven. De auteur vertelt openhartig over haar spirituele reis waardoor zij zich gaat herinneren wie ze was en waarom ze opnieuw geboren moest worden.
Haar helderwetendheid beschrijft zij als een zevende zintuig, waarbij je uit het hier en nu stapt en op een andere bewustzijnslaag functioneert. De woorden pakken de lezer bij de hand en nemen je mee.

From the book

Op een keer nodigde de Sjamaan mij uit om met hem mee te gaan. Ik belandde op een soort conferentie van sjamanen. Ze zaten op een open plek in een kring. Er was een plek voor mij vrij. Wat onwennig nam ik plaats. Ik had net die dag een lezing over de kracht van kleur gehouden. Eén van de sjamanen begon te spreken. De anderen luisterden aandachtig. Ik kon hun respect voelen. Daarna sprak een andere sjamaan. Opnieuw luisterde men aandachtig. Ik verstond geen woord van wat er gezegd werd, maar voelde des te meer de bijzondere energie van deze bijeenkomst. Wat deed ik hier? Op een gegeven moment keek iedereen mij aan. Blijkbaar was het nu mijn beurt om te spreken. Ik aarzelde, maar de blikken waren zodanig dat het onmogelijk was te zwijgen. Ik begon te spreken en zei tot mijn eigen verbazing: "Ik heb vandaag de mensen verteld over de kracht van de kleuren." Ik keek rond en kreeg goedkeurende blikken. Ik vertelde verder en had de volle aandacht. Ik sprak kort en plechtig en verbaasde me over mijn taalgebruik. Ik sprak alsof de mensen andere wezens waren dan ik. Niet mindere wezens maar wel wezens die informatie nodig hadden. De ontmoeting met de andere sjamanen stond in het teken van respect voor mij. Men vond het heel gewoon dat ik er was.

About the author

Carolien Dijkstra (1963) is een veelzijdig spiritueel coach en auteur. Ze publiceerde eerder twee boeken over het omgaan met veranderingen op je pad. Zij heeft zich gespecialiseerd in de negen stappen van de Transformatiecirkel. Dit boek is voor haar een doorbreken van jarenlang zwijgen over wat zij ontdekte over haar eigen zielenpad. De behoefte haar kennis en ervaring te delen is ook deze keer de drijfveer voor haar boek. Haar stijl van schrijven is openhartig en helder.

Reviews

2017-04-24 22:00:26 | By: Ina | Rating:
Het boek in een keer uitgelezen. Het leest fijn en blijft boeien. Mooi hoe de lezer meegenomen wordt in het leven van Carolien. Bijzondere ervaringen, heel mooi dat je dit deelt.

2017-03-08 07:08:22 | By: Hanneke Dragtsma | Rating:
Een prachtig fijngevoelig verhaal over reïncarnatie, identiteit en helder voelen. Carolien neemt de lezer onder andere mee naar Italië in andere tijden en levens. Een boek dat ik in een adem heb uitgelezen.

2017-03-04 12:43:10 | By: Hedwig Zwart | Rating:
Indrukwekkend Carolien, mooi, helder beschreven! Je boek in 1 dag uitgelezen : ) Dank je wel voor het delen! Je 'verhaal' is sterk gemanifesteerd vanuit kwetsbaarheid, liefde & vertrouwen... om een zielsgelukkig mens van te worden...

2017-03-02 17:15:02 | By: Daniëlle | Rating:
Mooi boek. Toegangkelijk en vlot te lezen.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Herinneren wie je bent - Over reïncarnatie en het helen van zielenpijn

Author:

Carolien Dijkstra

Category:

Spirituality

Number of pages:

152

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 x 20 cm

Release date:

10-02-2017

ISBN:

978-94-0223-334-6 / 9789402233346

Price:

€ 19,49

Language

Dutch

Rating:

  • (4)