Cover voorkant
Experimenteel
Experimenteel

Experimenteel

Moira Van Puyvelde

Category: Young Adult
  • (4)

€ 22,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Wat als alles wat je over jezelf denkt te weten,
in feite één grote leugen is?

Elena Hoogewys leidt het doodnormale leven van een zeventien-jarige tiener. Daar komt echter verandering in wanneer ze erachter komt dat ze over telepathische krachten beschikt. Vastbesloten gaat ze op zoek naar de oorsprong van haar bovennatuurlijke krachten. Ze ontdekt dat ze als kind ontvoerd werd en deel uitmaakte van een wetenschappelijk experiment, waarna haar geheugen gewist werd. Bovendien blijkt ze niet het enige slachtoffer te zijn. Samen met deze "Superiors" probeert Elena achter de verschrikkelijke waarheid, en daarmee haar eigen identiteit, te komen...

From the book

Ze stond in het midden van een witte kamer. Alles was wit: de muren, de vloer, het plafond. Ze kon nergens een vorm van verlichting zien, maar toch was alles duidelijk zichtbaar. Al dat wit. Het deed pijn aan haar ogen.
Tegenover haar bevond zich een deur die al even wit was als de rest van de kamer. Ineens ging de deur open en een klein meisje van een jaar of zes met lang, donker haar, gekleed in een wit ziekenhuishemd, kwam binnen. Op een of andere manier kwam ze Elena bekend voor, maar ze kon er de vinger niet op leggen vanwaar ze het meisje kende.
"Elena."
De stem leek van overal te komen en was niet van het meisje afkomstig. Het was de stem van een man, dat wist ze zeker. Het geluid schalde in haar oren en bleef zich als een echo herhalen.
"Elena. Elena, het is goed. Het is bijna voorbij."
Paniek roerde zich in haar binnenste, maar ze probeerde het wanhopig te onderdrukken. Wat gebeurde er? Waar was ze? Wie was dat meisje dat haar met haar blauwe ogen zo doordringend bleef aankijken?
"Elena. Kijk naar mij."
Deze keer had het meisje wel gesproken en op dat moment wist ze vanwaar ze haar kende. Dit was zij. Haar jongere zelf.
Ze deed een stap achteruit, en nog een, en nog een, maar ze kon haar ogen niet van de jongere Elena afhouden. Haar rug raakte de muur en ze besefte dat ze niet weg kon.
Plots voelde ze iets warms over haar wangen glijden. Ze wreef met een hand over haar gezicht en keek angstig naar het bloed dat aan haar vingers bleef kleven.

About the author

Moira Van Puyvelde (1999) zat van kleins af aan al met haar neus in de boeken. Om haar enorme fantasie kwijt te kunnen, begon ze verhaaltjes te verzinnen die ze dan vertelde aan haar vrienden. Later begon ze die verhalen ook op te schrijven, maar ze vond deze nooit goed genoeg en schrapte ze uiteindelijk weer. Experimenteel is haar eerste voltooide boek. Moira’s ultieme droom is van schrijven haar beroep maken.

 

Reviews

2018-04-30 10:58:30 | By: Arooon | Rating:
Goed boek, je wil meteen verder lezen. Het verhaal leest ook vlot en is heel divers. Voor ieder wat wils.

2017-03-14 11:53:58 | By: jans marie-jeanne | Rating:
ik ben normaal geen lezer maar dit heeft me heerlijk verrast ik ben beginnen lezen en kon het boek niet neerleggen .
proficiat en doe zo verder

2017-02-27 17:10:13 | By: Helen Vermeulen | Rating:
Experimenteel is een vlot en sterk geschreven boek waarvan de spanning je meeneemt vanaf het eerste hoofdstuk. Je wil het boek in één ruk uitlezen, want het lot van de Superiors houdt je in hun greep. Een echte aanrader!

2017-02-24 19:13:29 | By: Hilde | Rating:
Super! Eens je aan het boek begint wil je echt verder lezen! Echt een aanrader! Proficiat op deze leeftijd dit kunnen verwezenlijken! Ik zou zeggen ik ben vol verwachting naar je volgende boek!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Experimenteel

Author:

Moira Van Puyvelde

Category:

Young Adult

Number of pages:

244

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

17-02-2017

ISBN:

978-94-022-3337-7 / 9789402233377

Price:

€ 22,50

Language

Dutch

Rating:

  • (4)