Let's go - Twee psychologen onder zeil, Caribbean, Ecuador, Chili, îles Gambier, îles Australes, Nieuw-Zeeland

Rixta Vriend

Category: Travel

€ 21,00
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Rixta Vriend zeilt met haar partner over de wereldzeeën met hun catamaran Let’s go. In vier jaar tijd zijn ze aan de andere kant van de wereld uitgekomen. Ga mee op reis. Beleef zowel hun liefde voor de boot, als de kwetsbare kant van het zeilen in barre omstandigheden. Als psychologen zijn ze intens benieuwd naar de menselijke kant van zo’n wereldreis. Wat doet dat met je? De psychologische columns in het boek geven een bijna poëtische rust tussen de soms hilarische en spannende avonturen. De cartoons voegen een vrolijke noot toe. Neem het leven zoals het komt en leef het ten volle.

From the book

Ik kan even geen adem meer halen. Een vogel van meer dan drieënhalve meter spanwijdte vliegt nieuwsgierig vanaf achteren recht op onze boot af. De vleugels bestrijken ruim de helft van onze zeven meter brede catamaran. Ik kan je zeggen, dat is ... ontzagwekkend groot! Vooral omdat hij me tot op drie meter afstand, tot vlak boven de achterste zonnepanelen, nadert. Wat een enorm grote snavel en dan die poten! We kijken elkaar recht aan. Erg vlakbij. Ik durf absoluut niet verder naar voren te stappen. Hij besluit ook niet dichterbij te komen. Wie zou het meest verbaasd zijn? De tijd lijkt even stil te staan.

About the author

Rixta Vriend kon als kind uren naar mensen kijken. Ze vroeg zich af wat mensen beweegt. Het is dan ook niet vreemd dat ze psycholoog is geworden. Ze is eigenaar van een psychologenpraktijk en werkt daarnaast voor justitie. Haar dynamische werkleven wisselt ze af met de rust van het water en de kracht van de wind. Zeilen zit haar in het bloed. Mensen boeien haar mateloos. Wat een geluk dat haar partner dit avontuur deelt.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Let's go - Twee psychologen onder zeil, Caribbean, Ecuador, Chili, îles Gambier, îles Australes, Nieuw-Zeeland

Author:

Rixta Vriend

Category:

Travel

Number of pages:

212

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

17-03-2017

ISBN:

978-94-0223-426-8 / 9789402234268

Price:

€ 21,00

Language

Dutch