Negen - Het zoeken naar zekerheden in een emotionele achtbaan

Axel Karsdorp

Categorie: Biografieën
  • (1)

€ 17,99
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Negen – Het zoeken naar zekerheden in een emotionele achtbaan begint met de nodige zelfreflectie na weer een mislukte relatie. Relaties hebben een ander mens van Axel gemaakt. Na een jaar de tijd te hebben genomen om zichzelf terug te vinden, besluit hij zijn hart weer open te stellen. Al snel leert hij Linda kennen, een leuke, jonge vrouw die zijn hart weet te stelen en hem weer laat geloven in de liefde. Op dat moment had hij niet kunnen vermoeden dat zij ook zijn spiegel zou zijn en zijn medepassagier in deze autobiografische achtbaan waar maar geen einde aan lijkt te komen.

Uit het boek

Wat zou er nou eigenlijk kunnen gebeuren? En waar ben ik nou zelf zo bang voor? Het zijn leuke vragen waar ik eigenlijk geen antwoord op heb. Ben ik bang dat ze zich aan de voeten van een ander werpt? Nee, dat is het niet. En ik ben ook niet bang dat ik zelf met iemand anders contact zal zoeken. Wat speelt er dan allemaal in dat koppie van mij? Door mijn verleden op liefdesgebied zou je kunnen denken dat ik aan een vorm van bindingsangst lijd. Dat woord is ook weleens gevallen, maar misschien is het juist zo dat ik aan verlatingsangst lijd. Ik heb namelijk keer op keer bevestiging nodig. Gelukkig heb ik mezelf de afgelopen jaren goed leren kennen en ben ik mij steeds bewuster geworden van deze eigenschap. Daarnaast kan ik er tegenwoordig stukken beter over praten en heb ik een geduldig persoon naast me staan.

Over de auteur

Axel Karsdorp (1982) woont met zijn vriendin en zijn dochter in Den Haag en heeft een liefde voor schrijven. Zo is ook Negen - Het zoeken naar zekerheden in een emotionele achtbaan ontstaan. In eerste instantie een verhaal om zijn vriendin inzicht te geven in zijn persoon. Gestimuleerd door zijn omgeving is het schrijfsel uitgegroeid tot een tastbare biografie vol herkenbare situaties. Je beleeft zijn emoties dan ook echt mee in het boek.

Reviews

2017-07-06 13:14:10 | Door: miranda | Waardering:
In 1 adem uitgelezen Ik vond het een leuke inkijk in het leven en de gedachtes van een man.Schrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Negen - Het zoeken naar zekerheden in een emotionele achtbaan

Auteur:

Axel Karsdorp

Categorie:

Biografieën

Aantal pagina's:

106

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

23-06-2017

ISBN:

978-94-0223-719-1 / 9789402237191

Vaste prijs:

€ 17,99

Waardering:

  • (1)