Overleven in de oertijd

Mike Mulder

Category: Youth books
  • (5)

€ 16,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Stan is een jongen zoals alle andere jongens, maar dan gebeurt er iets wonderbaarlijks. Tijdens de rekenles veranderen de cijfers uit zijn rekenschrift in letters en vormen een zin: ‘Kom om zes uur naar school’. Stan besluit om de instructie op te volgen. Wanneer hij ‘s avonds weer op school is, hoort hij een mysterieuze stem. Hij doet wat de stem hem opdraagt en belandt uiteindelijk via een tijdmachine in de oertijd. Alsof het avontuur nog niet spannend genoeg is, begeeft de tijdmachine het. Stan staat er helemaal alleen voor en moet zien te overleven in de oertijd, met dino’s en spannende avonturen!

From the book

Opgewonden rende ik naar het gat waar het licht doorheen scheen. Ik klom over rotsblokken en aarde. Ik rook de geur van de bomen al. Ik hoorde het water stromen. En toen ik eindelijk weer buiten was, zag ik de dieren uit kleine riviertjes drinken. En de kleintjes bij hun moeder liggen.
Opeens zag ik een auto! Midden in het bos. In de oertijd. Ik knipperde nog eens goed met mijn ogen om te zien of de auto er wel echt stond. Maar ik zag het echt. Ik ging voorzichtig dichterbij staan. Eerst die bewegende cijfers, daarna de tijdmachine, toen de oertijd en tot slot ook nog een auto in de oertijd. Ik snapte er echt helemaal niks van. Gelukkig had ik alles overleefd. Misschien waren er bij de auto ook mensen die mij konden helpen. Toch bleef ik voorzichtig. Je wist maar nooit. Ik zag een man in de auto achter een laptop zitten. Hij tikte iets, maar ik kon niet zien wat. Ik zag een andere man twee boeken pakken. Toen ik goed keek leek de auto meer op een bus. De bus had een grijze tint en drie donkere raampjes. Binnen lagen drie boeken en veel apparatuur. De twee mannen leken erg geheimzinnig. Ik hoorde voetstappen van achteren komen. Ik had er geen goed gevoel bij. "Wat doe jij hier!?"

About the author

Mike Mulder is geboren in Amsterdam (2006). Al van kleins af aan verzint hij korte verhalen. Rond zijn negende verjaardag begon hij aan het boek Overleven in de oertijd. Met schrijven geeft Mike graag uiting aan zijn kennis en fantasie. Zijn grootste wens was om ooit zijn boek uit te geven! Mike heeft er van genoten om te bedenken hoe de hoofdpersonen door het verhaal gaan, alsof hij dit zelf beleefde.

Reviews

2018-05-24 09:48:35 | By: Cleo | Rating:
Leuk boek, soms een beetje saai, maar wel leuk!!!!

2018-05-24 09:49:32 | By: Emma | Rating:
Superleuk boek!!! Het is spannend en leuk, ik vind het heel knap dat een jongen van 11 jaar dit kan schrijven. De schrijver zit bij ons in de klas! Dat vind ik wel leuk.

2018-05-24 09:49:44 | By: Anoniempje | Rating:
Superleuk en spannend boek!!! geef het een 10!!!

2018-05-24 09:52:28 | By: BLOBMENS | Rating:
Leuk boek.

2017-12-17 11:26:30 | By: Johan | Rating:
Het is echt een super spannend en grappig boek! Echt een aanrader!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Overleven in de oertijd

Author:

Mike Mulder

Category:

Youth books

Number of pages:

60

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

15-12-2017

ISBN:

978-94-022-4168-6 / 9789402241686

Price:

€ 16,49

Language

Dutch

Rating:

  • (5)