Cover voorkant
Ik Ben - Bewustzijn verruimen met lichtcodes
Ik Ben - Bewustzijn verruimen met lichtcodes

Ik Ben - Bewustzijn verruimen met lichtcodes

Anneloes van Hamburg

Category: Spirituality
  • (2)

€ 23,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Ik Ben is een avontuur, jouw avontuur, dat je meer zal brengen dan je ooit hebt durven dromen! Je komt dankzij de lichtcodes, frequenties van licht, in een andere staat van ‘zijn’ waardoor je een sprong in bewustzijn kunt maken. Anneloes van Hamburg neemt je op speelse manier mee in haar levensverhaal en laat je op krachtige wijze ervaren dat het vormgeven van je eigenheid, gezondheid en geluk in jouw handen ligt. Ze laat je op bijzondere wijze ontdekken dat je kunt creëren en mag zijn wie je werkelijk bent. Ik Ben laat je ontwaken en leert je je zielenplan te leven, moeiteloos.

From the book

Omarmen
Het creëren van inzicht en het omarmen van alles wat er is brengt je in een dieper contact met jezelf en je (helende) mogelijkheden. Ontdek op deze manier wat moeilijke periodes in je leven je hebben gebracht: een vraag die in eerste instantie vaak veel weerstand oproept. Een moeilijke periode in je leven is meer dan pijn, verdriet, boosheid en angst. Een moeilijke periode in leven geeft je de kans om dichter bij jezelf te komen, de energie van je hart te laten stromen en te voelen wie je werkelijk bent. Het geeft je de kans om te groeien als ziel en als mens. Het leert je de controle los te laten en te leven vanuit overgave. Het laat je het licht in jezelf ervaren, het licht dat je bij je draagt en uit mag stralen in de wereld.

Loslaten
Wees welkom en ontdek je eigen unieke bijdrage. Maak jezelf los van informatie en energie die niet van jou is of van informatie die je onbewust in de weg kan zitten, zonder dat je weet welke informatie of energie dat is en ongeacht waar en op welk bewustzijnsniveau het ooit is ontstaan. Maak je jezelf los van informatie en energie die je blokkeert in dit leven, die je belemmert in het leven wat je leidt. Je maakt hierbij gebruik van de kracht van intentie, van het woord en van je gedachten. Je hoeft niet te benoemen welke informatie het is, het woord ‘informatie’ is voldoende om je systeem te activeren. Het is ook niet nodig om te weten of te zeggen waar die informatie naar toe moet of vandaan moet komen. Het is voldoende om te benoemen dat het losgelaten mag worden en het vindt zijn eigen weg.
Activeer de code ‘Harmonie’ als je wilt om je hartenenergie volop te laten stromen zodat dit proces nog gemakkelijker kan plaatsvinden. Haal een keer diep adem en kijk voor ongeveer een minuut (of langer) naar de afbeelding. De code resoneert direct met het deel in jou dat hier verbinding mee maakt.
• Word rustig en stil van binnen;
• Adem een aantal keren rustig in en uit;
• Open in gedachten het gebied van je achterhoofd en je nek, net als bij een raam, voor
kosmische doorstroming;
• Neem de tijd om een verbinding te maken met de energie om je heen;
• Adem rustig in en integreer alle informatie die bij je hoort;
• Laat bij iedere uitademing los welke informatie niet (meer) bij je hoort of niet van jou is;
• Doe dit een paar minuten.

About the author

Anneloes van Hamburg is energetisch healer, coach, trainer, auteur en ontwikkelt nieuwe helende werkvormen. Ze ontvangt kosmische energie en informatie en brengt dit in begrijpelijke vorm naar buiten. Ze schept onbegrensde helende mogelijkheden en biedt je de mogelijkheid om een kwantumsprong in bewustzijn te maken. Anneloes werkt enkel en alleen met de energie en lichtkracht van ons huidige (nieuwe) tijdperk en geeft dit vorm via behandelingen, workshops, en lichtcodes.

Reviews

2019-06-12 11:52:37 | By: Amber | Rating:
Vanaf de eerste woorden voel ik verbinding, eigenlijk al vanaf het moment van ontvangst, of nog eerder? En het ontroert me. Het doet me weer dieper beseffen dat ik mag ophouden met mezelf klein houden, stil houden, en doen dat wat mijn hart zo vervult.

2017-04-12 19:22:49 | By: Riet | Rating:
ik heb het in één keer uitgelezen en ben er ongelooflijk blij mee.
Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Ik Ben - Bewustzijn verruimen met lichtcodes

Author:

Anneloes van Hamburg

Category:

Spirituality

Number of pages:

168

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 20 x 20 cm

Release date:

24-03-2017

ISBN:

978-94-022-3446-6 / 9789402234466

Price:

€ 23,99

Language

Dutch

Rating:

  • (2)