Cover voorkant
De bloementuin van Elfje
De bloementuin van Elfje

De bloementuin van Elfje

Jantiene van den Boogaard

Category: Picture books

€ 21,99

Free shipping

Delivery between five and ten working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Een educatief prentenboek voor kinderen over de belevenissen van een elfje dat woont in een bloementuin. Elfje en de andere bewoners van de tuin spelen graag samen en ze leren veel van elkaar. Wat Elfje niet weet van zichzelf is dat ze een bijzonder talent bezit. Op een dag komt ze oog in oog te staan met een monster, maar is dit wel echt een monster? Van haar oma leert Elfje een wijze les. Het boek spoort kinderen aan zich bewust te worden van hun eigen talenten en laat zien hoe belangrijk die zijn.

From the book

Op een dag waarop Elfje het heel druk had gehad met harmonie brengen in de tuin, spelen met vriendjes en vriendinnetjes en genieten van het zonnetje op een zonnebloemblad, was Elfje de tijd vergeten en vloog ze te laat terug naar huis.
Het werd die avond sneller donker dan Elfje verwacht had…
In de schemering kon ze niet goed zien en pardoes vloog ze tegen de steel van een metershoge zonnebloem aan. Ze gleed langs de steel naar beneden.
"Au! Waar ben ik nu terecht gekomen?", jammerde Elfje.

Bloementuin

About the author

Jantiene van den Boogaard–Kooij (1972) is yogadocente en creatief coach. Haar liefde voor tekenen en verhalen vertellen, komt tot uiting in haar eerste prentenboek ‘De bloementuin van Elfje’. Ze geeft graag een positieve boodschap mee in haar werk: treed het leven met een glimlach tegemoet en richt je op al het mooie dat er is. Het helpt je om dichter bij jezelf te komen.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De bloementuin van Elfje

Author:

Jantiene van den Boogaard

Category:

Picture books

Number of pages:

44

Illustrated:

Yes

Format/size:

Hardcover 23 x 16 cm

Release date:

10-03-2017

ISBN:

978-94-022-3419-0 / 9789402234190

Price:

€ 21,99

Language

Dutch