Een reis rond de wereld in 80 verhalen - Deel II

Erik Liekens & Hilde Peeters

Category: Travel

€ 25,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Goesting om een tijdje uit een rugzak te leven? Of kan je nog een duwtje in de rug gebruiken? Dit boek is een must have voor de wereldreiziger met een budget. Hilde en Erik reizen zowel te voet, met de fiets, met de auto, het openbaar vervoer of met het vliegtuig naar alle hoeken van de wereld. Dichtbij huis of ver weg. Ze maken je deelgenoot van hun ervaringen dankzij de aansprekende schrijfstijl, pakkende titels en prachtige foto’s. Het is alsof je mee op reis bent. Nog tips of inspiratie nodig? Ga dan mee op weg.

From the book

De Makhtesh Ramon krater, een overweldigend natuurfenomeen in de Negev woestijn, is onze bestemming. We laten ons vierhonderd meter de krater in zakken via de haarspeldbochten en zoeken enkele leuke geografische bezienswaardigheden op.

We rijden een stuk op een track voor een 4×4, parkeren onze wagen en wandelen een heel eind de Negev woestijn in. Desolaat, overweldigend en stil zijn woorden die hier op hun plaats zijn. Als we een uur weg zijn besluiten we toch maar om terug te keren.
Wat we op dat moment niet weten is dat er hier nog heel wat wild life zit. In de namiddag bezoeken we het visitor centrum en komen aan de weet dat in de krater nog wolven, gestreepte hyena’s, panters, gieren, lynckxen, slangen, schorpioenen, jaguars, enzovoort zitten. Gelukkig zijn we ons tijdens onze wandeling van geen kwaad bewust, al moet gezegd dat de meeste dieren pas uit hun hol komen als het donker is en je dan niet meer in de krater wordt toegelaten.

About the author

Hilde en Erik uit Sint-Katelijne-Waver zijn getrouwd en hebben drie kinderen en twee kleinkinderen. Reizen staat vanaf dag een van hun huwelijk centraal. Hilde met oog voor detail, gevoel voor taal en aanleg voor fotografie; Erik werkte als journalist bij Onderwijs, is acteur, muzikant en fervent blogger. Beiden altijd op zoek naar avontuur. Een perfecte cocktail met lekkere ingrediënten voor een inspirerend reisboek.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Een reis rond de wereld in 80 verhalen - Deel II

Author:

Erik Liekens & Hilde Peeters

Category:

Travel

Number of pages:

328

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

07-04-2017

ISBN:

978-94-022-3495-4 / 9789402234954

Price:

€ 25,49

Language

Dutch