Anne de logeerpoes

Jeanne Teunissen

Category: Miscellaneous
  • (5)

€ 16,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Anne de logeerpoes is een komisch verhaal voor jong en oud die humor hoog in het vaandel hebben staan. Het tovert een glimlach op het gezicht van de lezer door de soms pittige uitspraken van Anne. Het verhaal is gebaseerd op waargebeurde situaties. Kattenliefhebbers zullen veel herkenbare momenten beleven. Een luchtige vertelling om even lekker bij te ontspannen en weg te glijden uit de dagelijkse drukte of stress.

Waarschuwing! Mocht je het boekje nog niet zelf hebben aangeschaft, dan hoop je vurig het een keer te ontvangen van een goede vriend(in).

From the book

Lief vrouwtje en baasje,
 
omdat ik dacht dat jullie het wel leuk zouden vinden heb ik mijn logeerpartij op papier laten zetten.
Mijn tweede vrouwtje (zo zal ik haar voor het gemak noemen) kwam op het idee om voor mij een dagboekje bij te houden - hoe komt ze erop - zodat jullie precies kunnen nalezen hoe het mij is vergaan tijdens jullie vakantie. Dat leek mij wel een goed idee, dus dicteerde ik haar mijn avonturen en vertaalde zij dit voor mij in mensentaal.
 
Laat ik me eerst even voorstellen aan de lezer die geïnteresseerd is in mijn verhaal en mij nog niet kennen. Dat lijkt me wel zo netjes. Ik ben Anne, een zwerfpoesje. Ik was nog maar heel klein en liep op mijn gemakje over een camping bij een boer hier in Brabant. Het was een warme dag en ik had flink dorst gekregen. Ik scharrelde rond de caravans en tentjes, op zoek naar iets eetbaars of wat drinken. Mijn vrouwtje, dat toen nog niet mijn vrouwtje was, zag mij en begon mij meteen te aaien en op te tillen. Nou, dat beviel me wel! Ze ging meteen drinken halen, ‘n schoteltje met melk, heerlijk! In één teug had ik het op. Als reactie werd mij een tweede voorgeschoteld.

About the author

In het hoofd van Jeanne Teunissen speelt zich altijd wel een verhaal af. Vaak las ze zelf bedachte verhaaltjes voor aan haar kleindochters. Soms werd een verhaal opgeschreven. Of eigenhandig en eenmalig een boekje van gemaakt. Jaren geleden heeft zij een cursus gevolgd in het schrijven en maken van een boekje. Zij heeft altijd de wens gehad ooit eens een boekje uit te geven. Nu eindelijk op 70-jarige leeftijd heeft zij de stoute schoenen aangetrokken.

Reviews

2017-06-27 16:48:12 | By: Betsy Miltenburg | Rating:
Lieve Jeanne, Ik heb je boekje met veel plezier gelezen.
Groet Betsy

2017-06-07 17:34:34 | By: Dini Reijke | Rating:
Zo,...... hier worden we vrolijk van, ik heb het in een ruk uitgelezen. Ik zag de avonturen helemaal voor me, erg leuk geschreven.

2017-06-01 09:35:43 | By: Lia de Groot | Rating:
Wat een enig boekje!
Heb nu een paar hoofdstukken gelezen, maar als ik straks tijd heb lees ik het in een ruk uit.
Het is heel leuk geschreven en er herkenbaar.

2017-06-01 15:04:22 | By: Jeanne Huijben | Rating:
Ik heb het boekje met veel plezier en enthousiasme gelezen veel gelachen met die stoute logeerpoes van mijn vriendin. Ik vind het bijzonder knap. Met vriendelijke groeten, Huibje.

2017-05-31 21:56:38 | By: Mia Braakhuis | Rating:
Wat een superleuk boek heeft Jeanne Teunissen geschreven! Zelf ben ik ook een poezenfan en kon het bijna niet wegleggen. Ik heb vaak moeten lachen om de beeldende manier van schrijven van Jeanne over de logeerpoes. Dat moet je maar kunnen. Gezellig en ontspannend boek.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Anne de logeerpoes

Author:

Jeanne Teunissen

Category:

Miscellaneous

Number of pages:

66

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

19-05-2017

ISBN:

978-94-022-3631-6 / 9789402236316

Price:

€ 16,99

Language

Dutch

Rating:

  • (5)