Molly, Russkaya Sobaka - (een Russische hond)

Marelle M. van Wamelen

Category: Animals

€ 19,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Dit is het verhaal van Molly, een Russische adoptiehond. Zij vertelt op haar eigen wijze over haar leven op Nederlandse bodem. De teksten worden aangevuld door de schrijfster en er wordt een beschrijving gegeven over de adoptieprocedure en de eventuele gedragsproblemen waar je tegenaan kunt lopen bij buitenlandse honden.

From the book

Ik ben geboren in Moskou op straat in de sneeuw ca 02 december 2015. Mijn moeder Martha een Russische border collie is zwanger geraakt van vermoedelijk een Mechelse herder en op straat gezet. Ik ben als enige blond met een zwarte staart, zwarte tekening op mijn snuit en lange wimpers. De eerste weken leefden we op straat, met mijn zusjes Peggy en Trixie (die zijn zwart/wit) en broer Picasso (die is grijs). Je kunt zien dat we familie zijn want op Picasso na loensen we allemaal! We zijn gevonden en meegenomen door Ksenia, een vrouw die opkomt voor zwerfhonden. Mijn moeder had fistels en was ziek en wij hadden een darminfectie. Picasso heeft echt moeten vechten om erover heen te komen. In het asiel waren we wel samen. Picasso is geadopteerd en is verhuisd naar Düsseldorf Duitsland. Op 12 juni 2016 ben ik met de auto naar het vliegveld gebracht waar Cora van de Stichting Paws from Russia 3 honden waaronder ik mee zou nemen naar Düsseldorf. Ik zat in een soort box in de laadruimte van een vliegtuig. In Düsseldorf gingen we weer in een auto richting Arnhem in Nederland. Daar stonden onze nieuwe baasjes. Geloof het of niet mijn nieuwe baasjes kenden me niet, maar waren verliefd geworden op mijn foto. Mijn vrouwtje had nog veel verdriet van het overlijden van haar Spaanse hondje maar ze was meteen blij met me en de baas ook. En zij wilde graag een hond die Molly zou heten en dat was al mijn naam. Toeval?

About the author

Marelle van Wamelen is 59 jaar, heeft een relatie en woont in Weesp. Ze heeft dertig jaar in leidinggevende functies gewerkt en houdt zich nu voornamelijk bezig met de opvoeding van Molly.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Molly, Russkaya Sobaka - (een Russische hond)

Author:

Marelle M. van Wamelen

Category:

Animals

Number of pages:

118

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

07-04-2017

ISBN:

978-94-022-3511-1 / 9789402235111

Price:

€ 19,50

Language

Dutch