Door mijn ogen

Sophia Helmhout

Categorie: Fotoboeken

€ 18,45
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Door mijn ogen bevat een deel van de fascinerende foto’s van de flora en fauna die Sophia Helmhout onderweg heeft gemaakt. Ze heeft er anekdotes en bijzonderheden bij geschreven om de foto nog beter tot zijn recht te laten komen of gewoon omdat het verhaal het vermelden waard is. Veelal illustreren de foto’s de tekst, maar in dit prachtige boek staan de foto’s centraal en ‘illustreren’ de woorden.

ik neem je mee een kijkje door mijn ogen een blik van binnen en van buiten

Uit het boek

buitenhuisgenoot Op een zonnige zondagochtend zag ik deze kanjer in haar web zitten, op ons terras. Gefascineerd heb ik er een tijdje naar staan kijken en wat plaatjes geschoten. Onze ‘buitenhuisgenoot’is er trouwens allang weer vandoor.

Over de auteur

"In mijn gedichtenbundel FIDESSPESCARITAS maakte ik de eerste schreden op het pad van bewustzijn. Reis van mijn vulkaan (uitgegeven door Boekscout) is mijn tweede titel. Door mijn ogen laat weer een heel andere kan van mijzelf zien. Hoewel foto’s een weergave van de werkelijkheid zijn, vertellen ze toch hun eigen verhaal. Verhalen die er voor mij toe doen, die mij optimaal van het leven laten proeven. Graag neem ik anderen mee in die verhalen."

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Door mijn ogen

Auteur:

Sophia Helmhout

Categorie:

Fotoboeken

Aantal pagina's:

66

Geïllustreerd:

Ja

Uitvoering/Formaat:

Paperback A5

Verschijningsdatum:

15-05-2009

ISBN:

978-90-8834-854-9 / 9789088348549

Vaste prijs:

€ 18,45

Taal

Nederlands