Omkeren

Joke de Jong

Category: Biographies

€ 17,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Het overspoelde haar als een woeste golf, twintig lange jaren. Joke de Jong beschrijft in haar autobiografie op indringende wijze hoe het is om psychotisch te zijn en stemmen te horen. Hierbij gaat zij ervan uit dat er een geesteswereld bestaat. In de reguliere geneeskunde wordt die link vaak niet gelegd en het was daarom dat zij haar heil vond in de alternatieve geneeswijzen. Haar geloof hielp haar om door te gaan en te accepteren. Omkeren beslaat haar persoonlijke ervaringen. Vroeger vocht zij met de stemmen, tegenwoordig laat ze het los. Maar zij is nog steeds een helderhorende…

From the book

En voor ik het in de gaten had, was Anton niet meer te horen, omdat er nu stemmen kwamen die een hele slechte energie met zich meebrachten.
Deze stemmen sleurden mij mee in gedachten. Bij alles wat ze tegen mij zeiden, voelde ik een zuiging naar een duister oord. In gedachten ontstond er een gevecht met deze duistere machten. Ik bestreed hen met al mijn mentale vermogens. Ze wisten wat ik zou gaan denken of voelen, hoe ik zou handelen of spreken, althans, zo ervoer ik het. Alvorens een gedachte mij bewust werd, stalen zij die van me en vervreemdden mij ervan; er ontstond een gevecht wat eenentwintig jaar zou gaan duren. Als ik zo in deze toestand verkeerde; in deze werkelijkheid achter de realiteit, is er geen licht, het is een volkomen duisternis en het voelt ook als zodanig aan.
Pas als ik in contact was met mensen, voelde ik weer een beetje licht in mijn wezen terugkomen. Gelukkig waren er ook momenten dat ik mij vanzelfsprekend en onbewust naar het licht keerde. Dit ontstond spontaan na een bevrijdende gedachte of door mediteren. Bij meditatie dwong ik mezelf rustig te worden en mijn gedachten op nul te zetten (de stemmen hadden nu even geen voeding …) en ik zag dan in die toestand van ontspanning aura’s. Mooie bewegende kleurenenergie.

About the author

Joke de Jong (1967) is alleenstaande en woont in Friesland. Haar boek is geschreven uit noodzaak. Door het schrijven kon zij afstand nemen van haar problematiek en is ze tot acceptatie gekomen. Haar leven is nu in rustiger vaarwater gekomen.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Omkeren

Author:

Joke de Jong

Category:

Biographies

Number of pages:

100

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

21-04-2017

ISBN:

978-94-022-3546-3 / 9789402235463

Price:

€ 17,99

Language

Dutch