Het brugklasboek

Vera de Ruiter

Categorie: Jeugdboeken
  • (3)

€ 18,49
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Gefeliciteerd! Je hebt de basisschool succesvol afgesloten! Op naar de volgende school: de middelbare. Als brugklasser ga je op deze plek een heleboel nieuwe dingen meemaken. Je leert interessante (en minder interessante) vakken kennen, maakt nieuwe vrienden en vriendinnen en zult nog slimmer worden dan je al was. Zou het niet zonde zijn als je al deze bijzondere momenten na een tijdje weer zou vergeten? Gelukkig heb je nu Het Brugklasboek vast. In dit dagboek vol lijstjes, opdrachten en vragen word je geholpen het schooljaar door te komen, wat ook nog eens ontzettend leuk is voor later.

Uit het boek

Huiswerk

En net toen je dacht dat het niet erger kon… De opdrachten worden je naar het hoofd geslingerd. Geniet nog maar even van het moment dat huiswerk maken stiekem wel cool is. Nee hoor, ik denk dat jouw nieuwe school rustig voor je zal beginnen. Er wordt steeds een beetje meer en een beetje moeilijker gevraagd en dat is logisch. Om alles bij te kunnen houden, is plannen een must. Hoe je moet plannen, leer je gauw genoeg. Voor iedereen werkt een andere manier. Het klinkt gelukkig moeilijker dan het is en tijd om leuke dingen te doen zal je zeker hebben.

Laat je vooral niet gek maken als iets veel of moeilijk is.
a. Je gaat naar school om te leren, niet om te kunnen.
b. Een dag heeft 24 uur en als je in die tijd je huiswerk niet af kunt krijgen, dienen we samen een klacht in :)

Huiswerk mag je trouwens maken in je pyjama, terwijl je jouw favoriete nummer draait en chocolade eet, dus zo erg kan het niet zijn.

Xx

Over de auteur

Sinds haar zevende schreef de vijftienjarige Vera de Ruiter alles op wat ze deed. Alles, behalve haar brugklasavonturen. Naar haar mening eeuwig zonde. Dat was dan ook haar inspiratie om dit boek te schrijven. Na de brugklas is Vera weer aan het schrijven geslagen. Door haar passie voor ondernemen in combinatie met haar liefde voor mode en interesse voor journalistiek schrijft Vera dagelijks voor haar fashionblog veraderuiter.com.

Reviews

2017-11-15 15:34:02 | Door: jasmijn
super leuk boek ik ga zelf naar de brugklas dus heb er wel wat aan!

2017-05-31 21:01:07 | Door: angelique ham | Waardering:
wat een geweldig boek! sluit helemaal aan bij brugklassers denk ik! Het is heel leuk en grappig geschreven en het is tegelijk heel nuttig en praktisch. Knap om als 15 jarige al zo'n leuk boek te schrijven. Dat belooft wat!

2017-05-31 21:24:30 | Door: Jan de ruiter | Waardering:
Heel erg leuk voor brugklasmeisjesSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Het brugklasboek

Auteur:

Vera de Ruiter

Categorie:

Jeugdboeken

Aantal pagina's:

100

Geïllustreerd:

Ja

Uitvoering/Formaat:

Paperback 16 x 24 cm

Verschijningsdatum:

12-05-2017

ISBN:

978-94-0223-598-2 / 9789402235982

Vaste prijs:

€ 18,49

Waardering:

  • (3)