Een Andere Kijk - Vrijheidsdressuur in de praktijk HARDCOVER

Tessa Driesen

Category: Animals
  • (1)

€ 22,50
Free shipping
Delivery between five and ten working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

In dit boek vertelt Tessa over haar bijzondere band en avonturen met haar pony Whisper. Dankzij de vrijheidsdressuur heeft ze een andere kijk gekregen op de paardenwereld, waardoor ze op een liefdevolle en respectvolle manier met haar paard omgaat. Ze legt dan ook graag uit hoe je zelf kunt beginnen met de vrijheidsdressuur en hoe je net als Tessa kunt werken. Door de vele tips die ze meegeeft in het boek kun je ook zelf met je paard aan de slag. De enige dingen die belangrijk zijn, zijn liefde, plezier en samenwerking!

From the book

Ik hecht heel erg veel belang aan plezier en samenwerking. Ik merk ook dat veel mensen dat waarderen. Zo krijg ik bijvoorbeeld regelmatig reacties dat mijn foto's om weg te smelten zijn en dat ik knap werk lever. Ik waardeer het dan ook enorm wanneer andere mensen mijn werk accepteren. En toch kan iedereen op dezelfde manier werken als ik. Het is gewoon het principe om je paard te leren begrijpen. Je moet er gewoon heel veel geduld voor hebben. Je moet ervoor zorgen dat je op een manier werkt die voor beide goed aanvoelt. Door de manier waarop ik met mijn paard omga, heb ik een hele andere kijk gekregen in de paardenwereld. Ik ben altijd al iemand geweest die eerder voor het belonen was dan voor het straffen. Maar dankzij de vrijheidsdressuur heb ik nu echt mijn eigen weg gevonden op de manier hoe ik het wil doen.

In dit boek zou ik dan ook graag mijn eigen visie willen uitdragen om zoveel mogelijk mensen Een Andere Kijk in de Paardenwereld te kunnen geven. Mensen hebben vaak maar één zicht voor ogen: een hoofdstel en een zadel. Dat vind ik persoonlijk zo stijf bekeken. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden om met paarden om te gaan, probeer het dan ook. Ik wil graag al mijn ervaringen met jullie delen en zoveel mogelijk meegeven, zodat je ook zelf aan de slag kunt in de vrijheidsdressuur. Vrijheidsdressuur is zoveel meer dan een kunstje.

About the author

"Ik ben Tessa Driesen en ik ben geboren op 1/10/1999. Ik studeer dierenzorg. Als klein meisje was ik al helemaal gek op paarden. Door op een andere manier met mijn pony om te gaan, kregen we een sterke band samen. Graag wil ik mijn ervaringen doorgeven aan andere mensen."

Reviews

2017-07-16 15:54:33 | By: Gonnie | Rating:
Wat een top boek!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Een Andere Kijk - Vrijheidsdressuur in de praktijk HARDCOVER

Author:

Tessa Driesen

Category:

Animals

Number of pages:

78

Illustrated:

Yes

Format/size:

Hardcover A5

Release date:

01-04-2017

ISBN:

978-94-022-3459-6 / 9789402234596

Price:

€ 22,50

Language

Dutch

Rating:

  • (1)