Drugssmokkel

William Aarnoudse

Categorie: Jeugdboeken
  • (4)

€ 15,49
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

In dit spannende en avontuurlijk boek wordt door drie mannen in dure sportwagens drugs gesmokkeld! Dat is een zaak voor de politie. De rechercheurs Edwin en Van Beek richten een politieteam op. Hoopvol begint het team aan dit misdrijf dat plaatsvindt op de carpoolplaats! Er wordt achtervolgd, onderzocht en ga zo maar door. Het team heeft het druk met deze zaak. Vooral de mannen in de Golf zitten de politie dwars. Iedere keer proberen ze de politie op een dwaalspoor te brengen, maar de leden van het team geven niet op. Zou het ze lukken deze mannen in te rekenen?

Uit het boek

Als ze onderweg zijn, flitsen er een paar peperdure Mercedessen voorbij. Maar de teamleden lopen op de verdachten in! Van Beek doet zijn raampje even open. Bah, het stinkt naar verbrand rubber. Ze moeten lachen om de lucht. De teller vliegt over de honderdzestig! Weer wordt Edwin gebeld.
‘Het AT heeft de verdachten klemgereden. Maar ze zijn gevlucht. Rennend! Ik stuur je zo iets door, dan kun je zien waar je collega’s zijn!’
Zonder verder af te wachten wordt het telefoongesprek beëindigd.
Bijna gelijk daarna piept zijn mobiel. Hij zet hem op het dashboard.
‘Fijn, dan weet ik hoe ik moet rijden’, zegt Van Beek.
Hij geeft nog meer gas, en een paar tellen later zien ze hun collega’s staan. Van Beek stopt bij zijn collega. ‘Waar zijn ze?’ vraagt hij aan hem. ‘Ze zijn naar beneden gerend. Er komt zo een politiehond, daar wacht ik op!’
‘Oké, dan wachten we daar ook op!’ Van Beek zet zijn auto uit en stapt uit. Als hij zijn deur dicht doet, komt Ko aan, de hondenbegeleider. Met z’n, allen gaan ze naar beneden. Henri, een andere agent, heeft een voorwerp voor de hond. Ko laat de hond eraan ruiken en laat hem zoeken. Henri deelt zijn collega’s mee dat ze begonnen zijn met zoeken.
‘Tjonge, ze zijn nu net vrijgelaten uit de cel en nu gaan ze weer gewoon verder!’, zegt Edwin.
De hond gaat kriskras door het bos, takken zwiepen de mannen in het gezicht.

Over de auteur

William Aarnoudse (2005) schrijft al vanaf groep vier van de basisschool verhalen. Het begon met een half A4’tje. Toen werden het twee A4’tjes, maar uiteindelijk kwam er een heel boek uit voort! Hij wilde altijd al een boek schrijven over de politie. Dat is hem gelukt in het boek Drugssmokkel. Naast boeken schrijven is William ook druk bezig met school. Dat moet tenslotte ook gebeuren.

Reviews

2017-08-02 22:19:43 | Door: Beanne | Waardering:
Echt goed geschreven zeg!! Je moet af en toe even nadenken en dat leest fijn! Dan zit je echt helemaal in het boek! 't Was jammer dat het uit was!! Ik ben heel benieuwd naar de volgende!

2017-07-18 09:18:01 | Door: Kristiaan | Waardering:
Een geweldig boek! Ga zo door in je volgende boek!

2017-07-15 20:13:11 | Door: Pieter | Waardering:
Nice boek ga zo door

2017-06-14 11:40:53 | Door: Rhodé | Waardering:
Je boek is super! en zeker herhalingvatbaar ik zie het al voor je dat jij later schrijver wordt al je boeken krijgen een plekje in onze boekenkast !! groetjes :)Schrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Drugssmokkel

Auteur:

William Aarnoudse

Categorie:

Jeugdboeken

Aantal pagina's:

52

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

19-05-2017

ISBN:

978-94-0223-633-0 / 9789402236330

Vaste prijs:

€ 15,49

Taal

Nederlands

Waardering:

  • (4)