Aromatherapie is meer dan verstuiven

Carolyn Luidens

Category: Health
  • (1)

€ 17,00
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Dit handboek wijst de weg naar het toepassen en gebruiken van essentiële oliën. Je vindt hierin uitleg over de werking van de tien meest gebruikte essentiële oliën: oliën van planten, bloemen, vruchtschillen en houtsoorten die niet onbekend zijn. Deze alternatieve geneeswijze leidt tot ontspanning en brengt balans tussen lichaam en geest. Elk hoofdstuk is een ontdekkingsreis door de wereld van aromatherapie. Met veel plezier, inzet en energie zijn de mooiste foto’s uitgekozen ter illustratie van de beschreven plantensoorten. De toegevoegde recepten maken van dit handboek een complete verzameling.

From the book

Plant
Oost Indisch sandelhout is een kleine, sierlijke, altijd groene boom tot 10 meter hoog met geurend hout en langwerpige bladeren. De boom is deels een parasiet, omdat water en mineralen onttrokken worden van wortels van gastbomen.

De essentiële olie
Er is tussen de 15 en 25 kilo hout nodig voor 1 liter olie. De kleur is licht- tot donkergeel. Geur: zoet, rijk, warm en houtachtig. Sandelhout is een basisnoot die andere geuren vasthoudt.

De werking van sandelhout
Sandelhout is verleidelijk, en een echt afrodisiacum dat angst en neerslachtigheid verdrijft. Het verjaagt cynisme en obsessieve gedragingen. Het brengt de ziel tot rust en laat je diepe ontspanning ervaren. Sandelhout troost verdrietigheid en brengt vrede voor de mens.

About the author

Carolyn-Joan Luidens (1971), altijd nieuwsgierig naar het onbekende, kreeg een uitdaging om in de wereld van aromatherapie te duiken toen zij geen genoegen nam met haar beroep als masseuse. Vanaf 2006 ging ze op zoek naar meer informatie over deze geneeswijze en ze experimenteerde met de essentiёle oliёn bij de ziekte van haar moeder en met het maken van eigen verzorgingsproducten. Na het volgen van de opleiding tot aromatherapeut toverde ze haar eindscriptie om tot deze mooie verzameling.

Reviews

2018-02-27 14:03:43 | By: Jan Verstappen | Rating:
De schrijfster maakt met haar heldere boekje duidelijk, dat ze een gevoelsmens is. Ze voelt zich zeer betrokken bij alles wat de natuur via haar verborgen geheimen ons te bieden heeft.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Aromatherapie is meer dan verstuiven

Author:

Carolyn Luidens

Category:

Health

Number of pages:

78

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

16-02-2018

ISBN:

978-94-0223-726-9 / 9789402237269

Price:

€ 17,00

Language

Dutch

Rating:

  • (1)