Mijn Droomtuin - Het kleurboek voor volwassenen

Sabine van Ee

Categorie: Kleurboeken

€ 14,99
Gratis verzending

Samenvatting

Kleuren is een uitstekende manier om je geest te kalmeren en je gedachten te verzetten. Het werkt meditatief, terwijl je toch iets aan het doen bent. Door het kleuren kom je met je aandacht in het nu, al het andere raakt op de achtergrond.
Mijn droomtuin is een kleurboek voor volwassenen met 64 unieke gedetailleerde kleurplaten, handgemaakt door Sabine Design. Het boek staat boordevol met onder andere bloemen, dieren, mandala’s en aparte patronen. Gebruik je creativiteit en de kleurplaten zullen je vele plezierige uren opleveren.

Uit het boek

Kleurplaat

Over de auteur

Sabine van Ee (1969) woont met haar gezin in Rijswijk en is eigenaar en illustrator van Sabine Design. Al van kinds af aan is ze behoorlijk creatief. Tekenen en kleuren hebben altijd haar voorkeur gehouden en dit doet ze zo vaak als mogelijk is. Het maken van een kleurboek voor volwassenen naar haar eigen idee was een lang gekoesterde wens. Met Mijn Droomtuin hoopt ze iedereen de ervaring te geven die ze zelf ervaart als ze kleurt: rust, ontspanning en creativiteit!

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Mijn Droomtuin - Het kleurboek voor volwassenen

Auteur:

Sabine van Ee

Categorie:

Kleurboeken

Aantal pagina's:

132

Geïllustreerd:

Ja

Uitvoering/Formaat:

Paperback A4

Verschijningsdatum:

19-05-2017

ISBN:

978-94-0223-620-0 / 9789402236200

Vaste prijs:

€ 14,99