Levenswijsheid

Lucien Verkooijen

Category: Spirituality

€ 21,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

‘Levenswijsheid’ neemt ons mee op een reis waarin we de diepte van het leven leren kennen. We dalen diep af in onze ziel. Het onbewuste lost op in het licht van het bewustzijn dat ons vrij maakt. Het brengt ons door inzichten en bewustwordingen naar de eenheid met onze oorspronkelijke natuur. Waar we vaak zover vandaan zijn geraakt. Het laat ons de illusie waarin we leven overstijgen door de werkelijkheid te laten zien, waardoor het boek een waardevolle gids wordt op ons levenspad. Niets is meer boeiend dan het leven zelf. Wanneer we er ons voor openstellen kan het naar ons toekomen, waardoor het duidelijk wordt.


From the book

We vragen ons zelden of nooit af wie we zijn. Vaak hebben we over onszelf wel een beeld gevormd van wie we denken te zijn. Maar niets is wat het lijkt. Ook wijzelf niet. Een beeld kan niet de werkelijkheid weergeven. Ieder mens heeft over wat hij is wel een mening of denkbeeld gevormd. Positief of negatief. Het is nodig om een groot vraagteken te zetten bij alles wat we denken te zijn. Heel veel mensen leven hun leven en sterven zonder dat ze hebben begrepen wie ze zijn. Ze hebben hun hele leven in een illusie geleefd. De oorzaak is dat we ons niet of onvoldoende verdiepen in onszelf en het leven. Het leven is een doolhof en zelfs ver gevorderde mensen in bewustzijn weten soms nog steeds niet wie we zijn. We beleven wel steeds veel aspecten van het leven. Zoals denken, voelen, verlangen, begeerten, willen en ook de vele situaties en gebeurtenissen. Waardoor we echter niet verder komen in het begrijpen van onszelf. Wat we vanuit deze werelden kunnen zien, waarnemen of ervaren zijn we niet. We zijn ook niet ons lichaam. We zijn niet ons denken of voelen. We zijn niet de situaties of gebeurtenissen. Zijn we dan degene die ervaart? Zijn we bewustzijn of hebben we bewustzijn? Zijn we liefde of ervaren we alleen soms liefde?

About the author

Lucien M. Verkooijen is al decennialang werkzaam als spiritueel leraar, therapeut en auteur. Door zijn jarenlange ervaring, diepgaand zelfonderzoek en inspiratie heeft hij zich veel bewustzijn eigen mogen maken. Het verkregen bewustzijn is vormgegeven in meerdere boeken. Om mensen die daarvoor openstaan de weg te wijzen in de doolhof van het leven. Zijn werk maakt ons bewust van onszelf en het doel van ons leven. Om te ontdekken wie we werkelijk zijn.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Levenswijsheid

Author:

Lucien Verkooijen

Category:

Spirituality

Number of pages:

236

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

12-05-2017

ISBN:

978-94-022-3608-8 / 9789402236088

Price:

€ 21,99

Language

Dutch