Spiritualiteit - tips en oefeningen

Christ van de Kar

Categorie: Spiritualiteit
  • (1)

€ 15,49
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Spiritualiteit - Tips en oefeningen is bedoeld voor zowel jongeren als volwassenen die zich spiritueel willen ontwikkelen. Het geeft je de mogelijkheid om daar in de beslotenheid van je eigen huis aan te werken.
Er staan diverse energetische oefeningen in zoals afschermingsoefeningen in verschillende situaties. Spirituele schoonmaakoefeningen voor het huis, de aura en het fysieke lichaam. Een oefening om de chakra’s schoon te maken en op elkaar af te stemmen. Technieken om de chakra’s beter te laten werken, wat de algehele gezondheid ten goede komt. De lezer leert samen te werken met de aartsengelen. Als je last hebt van stemmen in je hoofd, dan leer je in dit boekje hoe je er vanaf kunt komen. Een aantal tips om spiritueler te leven. Hoe meer dankbaarheid in je leven te brengen en diverse andere onderwerpen die een verrijking van je kennis zullen zijn.

Uit het boek

Je hebt het vast wel eens gehoord, ‘je moet in je kracht gaan staan’. Wat bedoelen ze daar nu precies mee? Het wil zeggen dat je in het centrum van je lichaam moet gaan zitten. Dat bevindt zich ongeveer een handbreedte onder de navel. Men noemt het ook wel het Ki-punt of de Hara.
In bijvoorbeeld karate, gaat men ervan uit, dat alle bewegingen hun oorsprong hebben en hun kracht ontlenen aan dat ene punt.
Je voelt je zeker en stabiel als je in je centrum bent.
Om daar te komen laat je je bewustzijn uit je hoofd zakken door je lichaam totdat je in je centrum bent. Het is stil in je hoofd omdat je concentratie op je centrum is gericht.
Hoe kan je controleren of je goed in je centrum zit?
Daar zijn verschillende manieren voor. Je moet daarvoor wel met twee personen zijn. Een persoon gaat zitten, de ander pakt zijn hand en leunt lichtjes achterover met net genoeg kracht om de zittende persoon uit de stoel te trekken. De tweede keer doet de zittende persoon het volgende, hij concentreert zich op zijn billen die de stoelzitting raken. Kruip in dat gevoel. Heel je aandacht is daar aanwezig waar je lichaam de stoelzitting raakt.
Voel je lichaam zwaar worden en je voeten vast gaan zitten aan de grond. Je ademhaling zakt naar je buik. Je hoeft je niet schrap te zetten tegen de kracht die je uit de stoel trekt.
De tweede persoon oefent weer diezelfde kracht uit om de zittende persoon uit de stoel te trekken. Als die goed in zijn centrum zit, zal dat niet meer lukken met dezelfde of zelfs iets meer kracht.

Over de auteur

Christ van de Kar (1958) had op negenjarige leeftijd zijn eerste spirituele ervaring. Hij volgde meerdere energetische cursussen en een opleiding holistisch therapeut en is inmiddels Reikimaster en Bonuvikihealer. Met dit boek wil hij mensen van jong tot oud de mogelijkheid geven zich verder te ontwikkelen. Het staat vol met oefeningen die door iedereen zijn uit te voeren en zich in de praktijk hebben bewezen.

Reviews

2017-06-09 13:12:56 | Door: Peter | Waardering:
Eindelijk een boekje waar je wat aan hebt.Schrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Spiritualiteit - tips en oefeningen

Auteur:

Christ van de Kar

Categorie:

Spiritualiteit

Aantal pagina's:

42

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback A5

Verschijningsdatum:

09-06-2017

ISBN:

978-94-0223-689-7 / 9789402236897

Vaste prijs:

€ 15,49

Waardering:

  • (1)