Het kleine geheim van Mi & Mo

Kirsten Janssens & Inge Sourbron

Categorie: Prentenboeken

€ 17,49
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Alles wat wij zien en voelen is de magie van liefde, de kracht van het universum. Dat willen Mi & Mo het kleine meisje met de krulletjes, Hélena, vertellen.

Zij hebben het verlangen gevoeld en gehoord en willen Hélena meenemen naar hun mooie liefdevolle planeet, heel ver weg van onze planeet Aarde. Daar staat haar een magisch avontuur te wachten.Hélena zal ontdekken hoe liefde echt werkt! Ze ontmoet vele andere wezentjes, onder meer de glimmies. Diegenen die willen, kunnen meegaan met Hélena naar een betoverende planeet vol met leuke verrassingen. Zijn jullie klaar
voor een avontuur vol liefde?

Uit het boek

Op een nacht kwam er een vreemde blauwe glinsterende bol tevoorschijn aan Hélena haar vensterraam. Ze wreef eens in haar ogen.
Dit kon niet waar zijn? Of toch…

Over de auteur

Kirsten Janssens en Inge Sourbron wonen beiden in het dorpje Diepenbeek, dichtbij Hasselt, gelegen in het mooie groene Belgische Limburg.

Kirsten las elke avond het boek ‘The Secret’ voor aan haar dochtertje Helena, maar omdat het soms wat moeilijk te begrijpen was voor een zesjarige, vroeg Helena aan haar mama Kirsten: "Mams, ik wil de kracht van de liefde ook leren. Kan jij dit voor mij schrijven mama?" En zonder ook maar een seconde te twijfelen, begon Kirsten dit aan haar dochter en de wereld te schenken. Zo is het kinderboek Mi &Mo ontstaan.

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Het kleine geheim van Mi & Mo

Auteur:

Kirsten Janssens & Inge Sourbron

Categorie:

Prentenboeken

Aantal pagina's:

62

Geïllustreerd:

Ja

Uitvoering/Formaat:

Paperback 20 x 20 cm

Verschijningsdatum:

18-08-2017

ISBN:

978-94-0223-827-3 / 9789402238273

Vaste prijs:

€ 17,49