Verdrongen verleden

Ankje van der Veen

Categorie: Romans

€ 21,99
Gratis verzending
Levertijd twee tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Verliefd zijn, vlinders in je buik. Het leven is heerlijk! Tot op een dag dit fijne gevoel is verdwenen. Je bent kwaad en teleurgesteld, en voelt je ontzettend bedrogen. Sigrid probeert haar leven weer op te pakken, die nare gebeurtenis te vergeten. Het blijkt echter een te zware ballast voor haar te worden. Maar dan ontmoet ze Josje…

Uit het boek

Indringend vraagt Josje het nog eens: "Sigrid wil je erover praten?"
Maar de jonge vrouw naast haar slaat in een radeloos gebaar haar handen voor haar gezicht. Ze barst nog heftiger in huilen uit!
Josjes hart stroomt over van medelijden. "Toe maar kind," zegt ze moederlijk. "Huil  maar even flink uit. Ik heb zo’n idee dat je iets al heel lang hebt opgekropt."
Met betraande ogen kijkt Sigrid heel even naast zich. Ze kijkt in meelevende ogen. "Sorry," snikt ze, "ik, ik…het gáát niet meer. Laat me maar even….."
Josje streelt in een warm begrijpend gebaar even over het mooie lange gitzwarte haar van Sigrid. "Oké," zegt ze zacht. "Ja, soms loopt de emmer over hè meid? Laten we in het tuinhuisje gaan zitten, de wind is wat gedraaid geloof ik. Daar zitten we ook wat meer in het zonnetje. Loop jij er maar vast heen. Ik smeer even snel wat broodjes. Mijn maag rammelt, en de jouwe vast ook wel denk ik."
Ze gaat staan, pakt kordaat Sigrids hand, en trekt haar overeind. "Toe maar Sigrid, wandel maar naar het tuinhuisje, zoek een mooi plaatsje, en kom daar maar even lekker tot jezelf. Neem er rustig de tijd voor. Misschien kunnen we later even praten samen."

Over de auteur

"Je gevoelens uit je gemakkelijker op papier dan mondeling."
Ankje van der Veen is een gevoelsmens. Ze kan snel ontroerd raken, maar ook intens genieten van wandelen, fietsen en varen in de natuur. En dan zo onderweg, ontstaan er soms de eerste regels van een gedichtje of een verhaal. Ze probeert hierin ook iets door te geven aan haar lezers: Geniet van alle waardevolle momenten, en waardéér in moeilijke momenten, dat schouderklopje, die knuffel… In deze roman wist ze dit ook treffend te omschrijven…

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Verdrongen verleden

Auteur:

Ankje van der Veen

Categorie:

Romans

Aantal pagina's:

290

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 16 x 24 cm

Verschijningsdatum:

16-06-2017

ISBN:

978-94-0223-697-2 / 9789402236972

Vaste prijs:

€ 21,99