Deadline - Gebroken Stukken

Loek Linssen

Categorie: Romans

€ 19,50
Gratis verzending
Levertijd twee tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Na een tragisch ongeluk is het aan Elin om te beslissen over haar lot. Stap voor stap leert ze te leven met het idee dat ze er binnenkort niet meer zal zijn. Gelukkig hoeft ze dat niet alleen te doen en wordt ze daarin begeleid door Benjamin, een mysterieus figuur met meer kennis over de wereld waarin zij zich bevinden dan hij wil toegeven. Momenten van blijdschap en verwarring wisselen elkaar af wanneer ze samen haar pad bewandelen, met alle gevolgen van dien... Maar waar houdt het op?

Uit het boek

Hijgend houdt ze zich stil achter een bosje. Een krijs schiet door de lucht heen, vogels vliegen op door het afgrijselijke geluid. Verdomme, dat ding is sterker dan ik dacht, vliegt door haar hoofd als ze aan de wond in haar arm voelt. Een bijtwond, gelukkig niet erg diep. Met verwilderde ogen kijkt ze langs het bosje. Ongeveer tien meter van haar vandaan ziet ze de Wandelaar staan. Jeremy. Zoekend. Ruikend. Compleet bewust van het wezen dat hem heeft getard. Een terugvechtende dummy, iets waar Elin niet op bedacht was. Vluchtig kijkt ze weer naar haar arm. Dus zo voelt het om gewond te zijn. Ik was het bijna vergeten. Dan verplaatsen haar gedachten zich naar wat Benjamin zei: "Er is maar één ding wat ons kwaad kan doen in dit stadium." Een huivering trekt over haar rug. Misschien was dit toch geen goed idee. Dan worden haar gedachten onderbroken; Jeremy staat ineens voor haar neus.
"Jij!", krijst hij uit, waarna hij naar haar keel grijpt met zijn klauwen. Net op tijd schiet ze weg, rent ze om hem heen en plaatst ze zich achter hem. Verward kijkt hij om zich heen, ziet haar en draait zich om – maar het is te laat. Met een bovennatuurlijke kracht drijft Elins hand zich door zijn kaak heen. Met een knal valt hij op de grond en verandert zijn gedaante in een hoop stof. Dan begint de hoop stof weer langzaam de gedaante van Jeremy aan te nemen. Niet weer, schiet er door haar gedachten.
"Kom ik dan helemaal niet van jou af?", vraagt ze geïrriteerd.

Over de auteur

L.H.W.M. Linssen (1993) is geïnteresseerd in levensbeschouwelijke kwesties en neemt nooit genoegen met een standaard antwoord. De veelzijdigheid en kracht van onze fantasie is dan ook een belangrijk element in zijn schrijven. Door onderwerpen als de dood en het hiernamaals in een modern jasje te steken, hoopt hij gesprekken hierover aan te zwengelen. Zijn boodschap? Fantaseren werkt verademend - ga het niet uit de weg!

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Deadline - Gebroken Stukken

Auteur:

Loek Linssen

Categorie:

Romans

Aantal pagina's:

158

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

07-07-2017

ISBN:

978-94-0223-744-3 / 9789402237443

Vaste prijs:

€ 19,50