Mag ik een vuurtje? Een lichtwezen in het bestaan van nu

LucaSoluna Bouchra

Category: Spirituality

€ 15,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Veel mensen zijn zoekende en jagen een materialistisch bestaan na. De waarden en normen van de maatschappij zijn belangrijker geworden dan de normen en waarden van het bestaan zelf. Diep in het stof getrokken, kent de mens zijn eigen aard niet meer. Wat houdt het in om mens te zijn? Wat is een mens? En wat maakt je menselijk? In deze tijd waar technologie voorop staat, gaat het snel en wordt de menselijkheid vaak vergeten. Velen weten niet meer wat het inhoud om mens te zijn. Velen zijn vergeten dat het leven transcendentaal is.

From the book

Velen zijn vergeten wie ze werkelijk zijn en zien alleen de grofstoffelijke aspecten van het bestaan. Wanneer je vraagt: "Wat is een mens?", zien velen een vleselijk lichamelijke verschijning voor zich. Velen zijn hun transcendentale aard vergeten. De verbondenheid met het geheel is voor velen onzichtbaar. Velen zien zichzelf slechts als vleselijk wezen zonder enige betekenis en zoeken hun rol van betekenis in maatschappelijke posities en het verwerven van veel geld en roem. Alleen materie waarbij de intentie vergeten wordt. De intentie van je activiteit geeft de meerwaarde. Doordat veel mensen hun transcendentale aard zijn vergeten, lijken veel activiteiten zinloos. De intentie en de verbinding ontbreekt.
Wanneer de zoektocht naar het zelf begint, wordt al snel duidelijk dat het vleselijk lichaam slechts een van de omhulsels van het hele zijn is. Net als een ui bestaat ook het lichaam uit meerdere omhulsels. In hoeverre deze omhulsels zichtbaar zijn, is afhankelijk van de mate van bewustzijn. En de mate van bewustzijn is afhankelijk van de openheid van de lichamen. In de Bijbel noemen ze dit de 13 poorten van de engelen, in de Veda's noemen zij dit de 13 chakra’s en in de Kabbala noemen zij dit de 13 Sefirots sferen van de levensboom. Het lichaam is opgebouwd uit 13 lagen, waarbij het lichaam zelf ook uit verschillende lagen bestaat. De lagen kunnen grofstoffelijk en fijnstoffelijk zijn. Om het fijnstoffelijke te kunnen begrijpen is inzicht in de transcendentale aard van bestaan essentieel.

About the author

Bouchra is zich al sinds jonge leeftijd bewust van haar verbinding met de bron. Om haar vertrouwen en toewijding te testen heeft ook zij diverse inwijding des levens mogen doorstaan en ervaren. De inzichten die zij tijdens deze inwijdingen kreeg, hebben haar leven verrijkt en haar visie verruimd. De herinnering dat wij allen transcendentale lichtwezens zijn, met een eigen pad, heeft zich diep in haar geworteld.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Mag ik een vuurtje? Een lichtwezen in het bestaan van nu

Author:

LucaSoluna Bouchra

Category:

Spirituality

Number of pages:

36

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 x 20 cm

Release date:

14-07-2017

ISBN:

978-94-0223-761-0 / 9789402237610

Price:

€ 15,49

Language

Dutch