Pierrot

Ward de Weerd en Tineke Troost

Category: Picture books
  • (3)

€ 20,49
Free shipping
Delivery between five and ten working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Pinguïn Pierrot is de lievelingsknuffel van Billy, een meisje van vier. Pierrot zou zichzelf omschrijven als een hele dappere pinguïn. Altijd op zoek naar avontuur. Uitgeruste avonturiers zijn vaak de beste. En wie Pierrot kent weet dat hij het grootste deel van de dag ligt te slapen. Maar vandaag is anders. Pierrots ochtendslaapje wordt ruw verstoord door een vreemdeling. Wie is die groene gast? Wat heeft hij te vertellen dat niet kan wachten tot het middaguur? Deze bijzondere ontmoeting heeft een verrassende afloop.

From the book


Pierrot is wel een beetje maf, dat zie je al meteen.
Hij slaapt wanneer hij kan en slaapt dan overal doorheen.
 
Zes tenen en zijn snavel zijn oranje, ja dat klopt!
Zijn pinguïnlijf zit in een roze pyjamabroek gepropt.Pierrot


About the author

Ward de Weerd woont met zijn vriendin en dochter in Alkmaar. Hij leest zijn dochter Billy graag voor uit prentenboeken uit zijn jeugd. Ook houdt hij samen met haar een gedichtenboekje bij. Samen kwamen zij op het idee een verhaal te schrijven over de lievelingsknuffel van Billy: een op de kermis gewonnen pinguïn genaamd Pierrot. Ward ging op zoek naar een illustrator en kwam terecht bij Tineke Troost.Tineke Troost woont met haar partner en twee kinderen in hartje Den Haag. Van beroep is ze wiskundig bioloog, maar in haar vrije tijd is ze graag bezig met tekenen, en ze nam de uitdaging van Ward dan ook met veel plezier aan. Gezamenlijk brachten ze het tot dit prentenboek, dat door speels taalgebruik en klassieke prenten speciaal gemaakt is voor peuters.

Reviews

2018-05-12 00:05:21 | By: Elly
Het is een leuk boek, mooie tekeningen en illustraties. Ik zie er al naar uit om uit voor te gaan lezen.

2017-10-18 14:19:52 | By: Maartje Linker | Rating:
Pierrot is een heerlijk boek om samen te lezen en te bekijken. De illustraties zijn lief en erg aansprekend! Goede keus!

2017-10-17 17:06:57 | By: Els Kloet
Pierrot is een ontzettend mooi prentenboek! Ik heb het verhaal met veel plezier gelezen en genoten van de prachtige en zeer gevarieerde illustraties. Een aanrader!!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Pierrot

Author:

Ward de Weerd en Tineke Troost

Category:

Picture books

Number of pages:

38

Illustrated:

Yes

Format/size:

Hardcover 20 x 20 cm

Release date:

01-09-2017

ISBN:

978-94-0223-872-3 / 9789402238723

Price:

€ 20,49

Language

Dutch

Rating:

  • (3)