Bewustwording, de dood en reïncarnatie - Inzicht in je leven

Ed Fuchs

Category: Spirituality

€ 20,00
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Bewustwording, de dood en reïncarnatie geeft de lezer een andere kijk op het leven, waarin een beeld wordt geschetst dat het leven doorgaat na de zogenaamde dood. Dat alle ervaringen, goed of slecht, onderdeel van een plan zijn om de mens naar een hoger niveau van bewustzijn te brengen. Ook reïncarnatie is onderdeel van dat plan. Uiteindelijk zal dit boek de mens inzicht geven in de zin van het - jouw? - leven. In eenvoudige taal wordt een en ander uitgelegd aan de lezer, die tot dusver onbekend is met dit voor ieder mens zo belangrijke onderwerp. Kennis met het lezen opgedaan, zal innerlijke rust en begrip kunnen geven.

From the book

Om geestelijke groei te realiseren – de drang daartoe zit bij wijze van spreken in onze genen, al zullen weinigen zich dat realiseren –, is het noodzakelijk om steeds opnieuw op aarde geboren te worden, te incarneren. Alleen op aarde – waar mensen van allerlei verschillende geestelijke niveaus samen leven – kunnen de verlangde, noodzakelijke ervaringen worden opgedaan. Alleen hier kunnen wij aan steeds andere aspecten van onszelf (in de meeste gevallen onbewust) werken. Alleen hier kunnen wij als het ware één of meerdere facetten van de min of meer ruwe diamant, die we feitelijk zijn, polijsten. Ofwel negatieve eigenschappen transformeren in positieve. En hoewel ik niemand de put in wil praten, wil ik toch even kwijt dat wij in de meeste gevallen méér negatieve eigenschappen hebben dan wij van onszelf bewust zijn.
Het proces van steeds opnieuw geboren worden, ervaringen opdoen, overlijden en in de volgende dimensie verder leven. Waarna men weer opnieuw op aarde wordt geboren. Het blijft maar doorgaan, vele en vele, ontelbare, eeuwen. Net zo lang totdat het ‘wiel van reïncarnatie’ wordt doorbroken en men niet meer hoeft te reïncarneren. Dit omdat alle in ons aanwezige negatieve eigenschappen zijn omgezet, getransformeerd, in positieve eigenschappen en de cellen zijn verlicht. In die positieve eigenschappen kan men doorgroeien, dan bereikt men meesterschap over de stof. Dan is elke cel van ons lichaam verlicht, dan kan men naar believen van de aarde naar de vierde dimensie gaan en omgekeerd, wat zelden voorkomt, alleen wanneer daar een noodzaak voor is. Men kan zijn/haar lichaam ergens te ruste leggen, uittreden en elders verschijnen, waar ook ter wereld. Men kan over water lopen, zonder nat te worden. Er is geen mens die daar iets van ziet of meekrijgt. Het gebeurt zonder dat iemand dat weet.

About the author

Op het moment dat Ed Fuchs rond zijn vijfendertigste jaar hoorde wat er met zijn vader was gebeurd, die hij nooit had gekend, opende zich zijn zoektocht naar de zin van het leven. Hij klopte en er werd opengedaan! In eerste instantie was het een zoektocht, die later in een ontdekkingsreis veranderde. Een reis die tot op heden voortduurt. Zijn vele ervaringen en opgedane inzichten, in dit boek beschreven, kunnen zomaar ook jouw leven verrijken!

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Bewustwording, de dood en reïncarnatie - Inzicht in je leven

Author:

Ed Fuchs

Category:

Spirituality

Number of pages:

168

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

23-06-2017

ISBN:

978-94-0223-722-1 / 9789402237221

Price:

€ 20,00

Language

Dutch