Mystic Mirror 2: De Storm

Tabitha Hol

Categorie: Young Adult

€ 23,50
Gratis verzending
Levertijd twee tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Als Naomi na twee jaar eindelijk terug mag naar Merotiaj, het middeleeuwse land achter haar spiegel, gaat de bevolking gebukt onder de overheersing door de Schaduw. Ze moet op zoek naar haar vrienden, die zich al dan niet gedwongen verspreid hebben over de eilanden. Onderweg maakt ze nieuwe vrienden - en vijanden. En dat terwijl haar missie nog altijd hetzelfde is: als de uitverkorene moet ze de Schaduw tegenhouden en de eilanden bevrijden. Maar wanneer ze ontdekt dat ze getroffen is door een geheimzinnige vloek, begint een race tegen de klok …

Uit het boek

‘Zoek je iets?’
Ik slaakte een kreet van schrik en mijn ogen zochten meteen naar de plek waar het geluid vandaan kwam. Verbaasd ging mijn blik steeds hoger de rots op en ja hoor, daar was Ekennah: op het puntje van de rots. Ik moest een paar stappen achteruit doen voor ik haar kon zien.
‘Ben je gek?’, siste ik naar boven. ‘Weet je hoe hoog dat is?!’
‘Ja, een minuut klimmen’, zei ze grijnzend.
Ze lag op haar buik en haar hoofd stak over de rand. Haar vlecht bungelde naar beneden. Ik maande mijn hart tot stilte en was stiekem opgelucht dat ik haar gevonden had, maar ik vond het maar niks dat ze zo hoog zat. Wie weet hoe erg ze zich zou kunnen verwonden als ze zou vallen…
‘Niet zo bezorgd, joh’, zei ze, alsof ze mijn gedachten kon lezen. ‘Ik kan goed klimmen.’
‘Dat is je geraden’, mopperde ik. ‘Kom nou maar naar beneden.’
‘Ja, mam’, grinnikte Ekennah.
Ik zag dat ze zich omhoog duwde en op haar knieën ging zitten. Ze klopte haar mantel af en knoopte het ding los. Vervolgens werd het nonchalant naar beneden gegooid, recht op mij af. Ik wist het nog net op te vangen en keek omhoog om te zien of ze er al aan kwam. Maar nee, ze zat nog steeds op haar knieën en tuurde naar de horizon.
‘Wat is er?’, vroeg ik.
De Verkenner antwoordde niet meteen en bleef kijken. Haar ogen tuurden de horizon af en haar gezicht stond bedenkelijk. Ik draaide me om, maar zag niet echt waar ze nou naar zocht.
‘We krijgen storm.’

Over de auteur

Tabitha Hol (1999) liet zich voor het BoekGoud 2014 winnende boek Mystic Mirror door series als The Lord of the Rings en De Grijze Jager inspireren. Ze leest alles wat los en vast zit, is graag creatief bezig en woont in Hardinxveld-Giessendam met haar ouders, broertje en kat.

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Mystic Mirror 2: De Storm

Auteur:

Tabitha Hol

Categorie:

Young Adult

Aantal pagina's:

350

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

01-09-2017

ISBN:

978-94-0223-863-1 / 9789402238631

Vaste prijs:

€ 23,50