Thuiskomen in je eigen cirkel - Engelen, mandala's en symboliek

Désirée Fasen

Category: Spirituality

€ 25,45
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Dit bijzondere boek geeft een heldere en eenvoudige introductie in de universele taal van symboliek en de betekenis van mandala's. 
Het is tegelijkertijd een doe-boek, waarin je zelf 118 prachtige mandala's met engelen kunt inkleuren. Het is een vervolg op de reeds eerder uitgebrachte inspiratiekaarten, 'Een kring van engelen rondom jou', 'Gedragen op engelenvleugels' en 'Ontmoet de engel in jezelf'. Van alle kaarten uit deze reeks zijn tevens kleurenafbeeldingen opgenomen, zodat je ook zonder de kaarten met dit boek aan de slag kunt.

Moge deze bundel je vele ontspannende en kleurrijke uurtjes bezorgen en een glimlach op je gezicht toveren!

From the book

Wanneer je je gaat verdiepen in de taal der symbolen gaat er een oneindige wereld voor je open. De symbooltaal is de oertaal van het universum, die elk mens op een onbewust niveau verstaat. Het wordt echter boeiend als je je op een bewuste manier met deze taal gaat bezighouden. Als je de taal van het universum leert lezen, dan zal je merken dat je zoveel meer begrip krijgt en dat je leven veel eenvoudiger wordt. Je zult al gauw ontdekken, dat het universum werkelijk op duizenden manieren met je communiceert.

About the author

Désirée Fasen is een spiritueel kunstenares, die reeds vele jaren boodschappen van lichtwezens ontvangt in de vorm van mandala's. Naast deze reeks, waarin engelen centraal staan, omvat haar werk nog heel wat andere thema's, waarin zij zich vaak laat inspireren door de natuur en de vele wezens die haar bevolken. Met haar bijzondere tekeningen en teksten weet zij je telkens weer tot in het hart te raken.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Thuiskomen in je eigen cirkel - Engelen, mandala's en symboliek

Author:

Désirée Fasen

Category:

Spirituality

Number of pages:

312

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A4

Release date:

18-08-2017

ISBN:

978-94-022-3830-3 / 9789402238303

Price:

€ 25,45

Language

Dutch