Prinsje ik weet het niet - Een prentenboek voor kinderen met faalangst

Margo Riphagen en Jantiene van den Boogaard-Kooij

Category: Picture books
  • (1)

€ 15,00
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

‘Prinsje ik weet het niet’ is een prentenboek voor kinderen met faalangst. De kinderen leren door het verhaal hun faalangst te overwinnen en zelfverzekerd te zijn. Dit helende verhaal is goed door ouders en scholen te gebruiken.

From the book

Iedere keer als de juffrouw wat vroeg, kwam er boven het hoofd van het prinsje een hele grote wolk met ‘ik kan het niet’. Het prinsje gaf dan geen antwoord meer en dacht alleen maar: 'ik kan het niet'. Eigenlijk kon het prinsje het best wel en wist hij het antwoord. Maar door de grote wolk die boven zijn hoofdje kwam, kon hij niet meer denken. Hij dacht dus alleen maar ‘ik kan het niet’.

prinsje

About the authors

Margo Riphagen is een creatief en energetisch therapeut voor kinderen en volwassenen. Achttien jaar werkte zij als kindertherapeut in een Blijf-van-mijn-lijfhuis. Daar ontmoette zij vele kinderen met faalangst. Op die manier is het idee voor het boek geboren. Inmiddels heeft Margo een eigen praktijk en opleidingscentrum. Naast individuele therapie/coaching leidt zij coaches en therapeuten op en ontwikkelt ze materialen.

Jantiene van den Boogaard-Kooij (1972) is yogadocente en creatief coach. Haar liefde voor tekenen en verhalen vertellen komt tot uiting in haar eerste prentenboek De bloementuin van Elfje. Ze geeft graag een positieve boodschap mee in haar werk: treed het leven met een glimlach tegemoet en richt je op al het mooie dat er is. Het helpt je om dichter bij jezelf te komen.

Reviews

2017-07-31 12:40:02 | By: Sananda | Rating:
Prinsje ik weet het niet is een mooi prentenboek en geeft duidelijke handvatten voor ouders en leerkrachten om kinderen te helpen met faalangst. Kinderen snappen het verhaaltje gelijk. en het is mooi geïllustreerd.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Prinsje ik weet het niet - Een prentenboek voor kinderen met faalangst

Authors:

Margo Riphagen en Jantiene van den Boogaard-Kooij

Category:

Picture books

Number of pages:

30

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A4

Release date:

14-07-2017

ISBN:

978-94-022-3738-2 / 9789402237382

Price:

€ 15,00

Language

Dutch

Rating:

  • (1)