Het Energiemenu - In zeven stappen naar meer energie

Daphne Dekker

Category: Psychology and personal development
  • (4)

€ 17,00
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Diep is ons hart weten we allemaal wel wat goed voor ons is, welke behoeftes we hebben en waar we blij van worden. Onze eigen koers varen is helaas niet altijd makkelijk. Dagelijkse dingen eisen onze aandacht en energie. Hoe geven we onszelf wel de aandacht die we verdienen, waardoor we weer meer in onze kracht komen en bewuster leven?
De kleine en simpele stappen van Het Energiemenu zijn toepasbaar in elk druk leven. Het Energiemenu is een dagelijks menu om bij jezelf te komen, te blijven en zal zorgen voor een energieker en bewuster leven.

From the book

Wat wil je ook alweer bereiken? Je wilt krachtiger en energieker worden en ook blijven. Ieder mens heeft periodes waarin het energieniveau laag is. Sommige ervaren dit elke winter, anderen bij tegenslagen. Wanneer er sprake is van een burn-out, zal je eerst het ‘lek’ moeten opsporen, de oorzaak van de burn-out moeten vinden, en dat aanpakken. Je energieniveau zal anders nooit stabiel worden. Het energielek blijft immers gewoon bestaan. Pas als de oorzaak wordt weggenomen kan de opbouw beginnen.

Maar ook als je je goed voelt, is het fijn om het zo te houden. Als je energieker bent, dan loopt het leven ook lekkerder en heb je het ook sneller door als er toch energie wegloopt. Het is daarom ook belangrijk om jezelf goed te kennen, zodat je jezelf kan geven wat nodig is. Met Het Energiemenu, een tabel met zeven simpele stappen, kun je dit bereiken. Het Energiemenu kan je helpen het leven te leiden dat bij je past. Dat klinkt goed, toch?

About the author

Daphne Dekker (1976) was enige tijd bezig om te ontdekken hoe zij van haar lage energieniveau weer tot een hoger energieniveau kon komen en dit niveau ook kon houden. Zij concludeerde dat je met dagelijkse simpele stappen een grote verandering kunt maken en ontwikkelde daarmee Het Energiemenu.

Reviews

2017-10-11 12:48:53 | By: Christine | Rating:
Lekker handzaam en duidelijk boek. Ik ga er mee aan de slag !

2017-09-19 10:14:34 | By: Nienke | Rating:
Handzaam boekje met bruikbare tips. Goed geschreven, leest lekker weg. Aanrader!

2017-09-14 13:17:48 | By: sonja miedema | Rating:
Mooi boek en ook de foto's stralen een positieve energie uit. Het menu is heel makkelijk toepasbaar in mijn dagelijkse leven.

2017-09-13 11:30:37 | By: Dilek | Rating:
Boek leest snel en makkelijk. Nu nog de intrinsieke motivatie vinden om deze stappen uit te voeren..Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het Energiemenu - In zeven stappen naar meer energie

Author:

Daphne Dekker

Category:

Psychology and personal development

Number of pages:

58

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

01-09-2017

ISBN:

978-94-022-3867-9 / 9789402238679

Price:

€ 17,00

Language

Dutch

Rating:

  • (4)