Mijn gebroken hart in Gods hand

Natasja Attaf

Categorie: Biografieën
  • (2)

€ 20,49
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Het is 2010. Ik sta stil bij alles wat ik heb meegemaakt in mijn leven en zie het niet meer zitten. Het is het moment dat ik mij wil verliezen in mijn ellende. In plaats daarvan pak ik mijn pen op en start met een lang verwerkingsproces. Woord na woord, hoofdstuk na hoofdstuk besef ik mij: God was al die tijd bij me...

Natasja heeft een moeilijke jeugd op Curaçao. Ze is slachtoffer van misbruik, raakt depressief en komt zo in de onderwerld op het eiland terecht. In Mijn gebroken hart in Gods handen vertelt ze over de ingrijpende gebeurtenissen in haar leven en hoe ze ondanks alle tegenslag toch moed vat uit de liefde van God die ze voelt.

Uit het boek

Op een dag hoorde ik mijn moeder praten over vasten. Ze wilde gaan vasten om Jezus te vragen voor een wonder. Dat papa weer beter zou worden en zou stoppen met drinken. Ik sprong gelijk met volle overtuiging op en zei dat ik ook graag mee wilde doen met het vasten, maar ik wist niet precies wat ik moest doen. Mijn moeder legde me uit, dat vasten een daad was van een mens die smekend in gebed was voor een geliefde, zonder te eten. Dat wilde mama voor één dag gaan doen en ik ook. Veel later pas heb ik begrepen dat vasten nog veel meer inhoudt dan niet eten, maar toen wisten mijn mama en ik daar niet zo veel van.


De volgende dag haalde ik een zak chips uit de kast en ik zei tegen mammie: "Tijdens het vasten zal ik deze zak bij me houden en steeds als ik honger krijg, er een paar eten." Ja…dat was even lachen voor mijn moeder, maar ze vond het toch wel prachtig dat ik het niet vergat en mijn best wilde doen voor het vasten. Gelukkig had mijn moeder mij erop voorbereid dat het wonder van God niet altijd direct na het bidden gebeurt en ook niet altijd zoals wij denken dat het zal of moet gebeuren. Mijn moeder zelf was uitgeput van het leven met een alcoholist die een delirium had. Wij hielden erg veel van onze vader en mijn moeder van haar man, maar het is nooit gemakkelijk geweest voor ons. Voor mijn moeder zeker niet.

Over de auteur

Natasja Brigitha Attaf werd op 18 maart 1972 geboren in Nederland (Amsterdam). Ze is de moeder van vier kinderen waarvan een haar pleegdochter is. Toen Attaf het leven niet meer zag zitten, vertelde haar moeder dat alles in het leven mogelijk is voor wie gelooft. Attaf spendeerde het merendeel van haar jeugd op Curaçao. Haar leven is nooit makkelijk geweest, maar toch heeft ze haar kracht kunnen vinden in haar geloof in Jezus.

Reviews

2018-05-08 20:36:45 | Door: Jeffrey van Wijngaarden | Waardering:
Indrukwekkend verhaal is in God's Handen zeker een aanrader of te Kopen

2018-05-03 21:25:10 | Door: Milangela | Waardering:
Heftig waargebeurd verhaal! Heb het boek in één keer gelezen. Ben het weer aan het lezen. Echt een aanrader!Schrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Mijn gebroken hart in Gods hand

Auteur:

Natasja Attaf

Categorie:

Biografieën

Aantal pagina's:

174

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback A5

Verschijningsdatum:

15-12-2017

ISBN:

978-94-0224-164-8 / 9789402241648

Vaste prijs:

€ 20,49

Waardering:

  • (2)