Ware liefde roest niet

Mariska Vermeulen

Category: Novels
  • (1)

€ 22,00
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

In het leven van Eva, Cat en Melissa draait alles om vriendschap en liefde. Maar liefde is niet altijd eenvoudig. Hun vriendschap wordt ernstig op de proef gesteld wanneer één van de vriendinnen halsoverkop verliefd wordt. Kunnen gebroken harten nog gelijmd worden? Overwint de liefde alles? En… bestaat er zoiets als een sprookjeseinde?

From the book

Op het moment dat de bus de hoek omdraait, bij ons de wijk in, duw ik op de stopknop. We rijden voorbij mijn straat en ik zie een onbekende auto op de oprit staan. Wie is dat nu weer? Direct gaat er in een flits iets door mijn hoofd. Rens zal toch geen andere vrouw bij ons thuis hebben? Meteen met die gedachte krijg ik een berichtje binnen; afzender Rens.
 
Sorry lieverd, zit in een werkafspraak. Is gigantisch uitgelopen en moet dit écht afhandelen. Zie je zo. Xxx.
 
Wat?! Een werkafspraak? Ja ja, hij ligt zeker gewoon een wijf te krikken terwijl ik op zwangerschapsyoga zit met zijn kind in mijn dikke buik! Nog voordat de deuren van de bus volledig zijn geopend, storm ik naar buiten. Ik zal hem krijgen! Driftig loop ik op ons huis af. Zachtjes haal ik het slot eraf en open ik de deur. Ik sluit de deur niet eens, ik loop gewoon door de trap op, naar de slaapkamer. Voor de slaapkamerdeur houd ik even in, wil ik dit wel zien? Maar dan besef ik dat ik wel zal moeten. Ik klem mijn hand stevig om de klink van de deur en met een harde zwaai duw ik de deur open. De deur knalt tegen de kast en ik schreeuw ‘HA!’ om mijn daad kracht bij te zetten. Maar dan gaat mijn blik door de kamer, niets. Een leeg, netjes opgemaakt bed. Zoals ik het vanochtend heb achtergelaten. Hè? Waar hangen ze uit?

About the author

Mariska Vermeulen debuteerde in 2014 in de auteurswereld met haar roman Totdat de liefde komt. Van korte verhalen en blogs tot complete boeken: schrijven is haar passie. Nu kunnen we weer genieten van een boek uit haar pen: Ware liefde roest niet

Reviews

2017-07-21 15:46:00 | By: Geertje Vermeulen | Rating:
Was na eerste boek super nieuwsgierig naar het vervolg. Ben begonnen met lezen en zat er gelijk helemaal in . Mooi boek met verrassingen en een onverwacht droevig eindWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Ware liefde roest niet

Author:

Mariska Vermeulen

Category:

Novels

Number of pages:

250

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

14-07-2017

ISBN:

978-94-022-3768-9 / 9789402237689

Price:

€ 22,00

Language

Dutch

Rating:

  • (1)