Kamer nummer 3

Dunia Sharif

Categorie: Romans
  • (1)

€ 19,99
Gratis verzending
Levertijd twee tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Terwijl Jelena droomt van een mooie toekomst als dierenarts, heeft het universum andere plannen met haar. Wanneer ze de van oorsprong Bosnische Josip leert kennen in een bar bij haar in de buurt, weet Jelena niet dat er achter deze knappe gespierde man een duistere kant schuilt. Na een afgesproken deal besluit ze met hem te trouwen. Helaas komt Josip zijn deal niet na en laat hij Jelena kennismaken met de wereld van prostitutie. De kamers zijn alleen wat anders dan normaal...

Uit het boek

Hij gaat met zijn vingers langs zijn kin en knikt aandachtig naar me.
"Wat voor werk doe jij?"
"Ik werk als filiaalmanager bij een telecomwinkel," antwoordt hij en hij zet zijn vingers tegen elkaar.
"Welke telecomwinkel?"
"Kom je me opzoeken dan?" vraagt hij weer plagend.
"Ja, ik ben een stalker en ik kom je elke dag opzoeken!" Ik barst weer in lachen uit. Volgens mij begint de wijn naar mijn hoofd te stijgen."Ik werk bij Phonering. Maar genoeg over ons werk, zullen we dansen?"
Ik wil eerst nog een wijntje en dan gaan we dansen en ik leg zonder schaamte mijn armen over zijn schouders heen. Hij schudt lachend zijn hoofd. "Je bent me er eentje!"
Ik ben zo in de feestsfeer dat ik mijn vierde wijntje in één keer opdrink. Daarna trek ik Josip aan zijn arm en sleur hem naar de dansvloer toe. Op de muziek gooi ik mijn heupen los en begin als een idioot met mijn armen heen en weer te zwaaien. Ik houd zijn arm vast en draai rondjes om hem heen. Hij weet niet wat hij ziet en kijkt me weer met zijn nonchalante blik aan. Dan begint hij ook los te komen en zet met zijn voeten stapjes naar voor en naar achter en met zijn handen maakt hij draaibewegingen. Hij trekt mij naar zich toe en houdt me met zijn beide handen vast aan mijn middel. Hij schuift met zijn linkerbeen tussen mijn benen en ik leg mijn armen om zijn hals heen. Als hij me diep in mijn ogen aankijkt, beginnen we intiem te dansen.

Over de auteur

Dunia Sharif is geboren in de stad Erbil in Irak. Toen ze vijf jaar oud was, is ze met haar ouders en zusjes naar Nederland gevlucht vanwege de oorlog. Dunia houdt van schrijven en besloot haar creatieve fantasieën op papier te zetten. Ze heeft een liefde voor Rotterdam, dat is de reden dat het verhaal zich in deze stad afspeelt.

Reviews

2017-08-15 10:00:27 | Door: Taah | Waardering:
Het boek was bijzonder. Anders dan andere (prostitutie)verhalen, had dit boek ook een duidelijk verhaal. Zeer makkelijk te volgen maar ook daadwerkelijk spannend. Een zekere aanrader voor ieder die van zulks soort verhalen houdt.Schrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Kamer nummer 3

Auteur:

Dunia Sharif

Categorie:

Romans

Aantal pagina's:

192

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

11-08-2017

ISBN:

978-94-0223-815-0 / 9789402238150

Vaste prijs:

€ 19,99

Waardering:

  • (1)