Hoop in de gehele mensheid

Ezra Armakye

Category: Spirituality

€ 20,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De auteur ging op zoek naar ware vrijheid, om verlossing te vinden voor al de mensen. Hierdoor maakte hij een reis van zeven maanden zonder geld. Na een lange periode maakte hij een boek vol echte verhalen, gedichten en eigen stellingen om zijn manier van leven met anderen te delen. Door zijn openheid en zijn durfkracht ervoer Ezra prachtige momenten, waardoor hij in contact kwam met een mystiek systeem dat ons allen dient. Een jongeman die in deze moderne tijd alles durft achter te laten om het pad van lijden niet te betreden. Ook dit bracht hem tot vele lessen. Doorheen zijn proces ervoer hij hoe wereldvrede mogelijk zou zijn. Zijn hoofdstukken met fantastische waargebeurde verhalen geven een extra vleugje spanning aan dit boek.

From the book

Uiteindelijk vond ik een internetcafé, maar dit was midden in de stad en ik kon mijn fiets niet zomaar achterlaten. Ik had een slot zonder sleutel en stak die tussen mijn spaken zodat het leek alsof hij op slot stond. Ik schreef naar mijn ouders en luisterde wat naar mijn lievelingsmuziek en schreef ook een mail naar Fred Alan Wolf, een beroemde kwantumfysicus die mij erg had beïnvloed met zijn studies. Af en toe ging ik naar buiten om te kijken of alles nog aan mijn fiets hing. Omdat ik niet zo een veilig gevoel had, zat ik ook niet op mijn gemak achter de computer.

Na een mail geschreven te hebben naar mijn ouders met een foto van mezelf ging ik even kijken naar buiten en jawel hoor... Mijn fiets was niet weg, maar wel alles wat eraan hing. Mijn rugzak met al mijn kleren, foto’s van mijn ouders, mijn geschreven teksten, mijn gedichten, contactgegevens van mensen, kampeerbenodigdheden, mijn tent, mijn slaapzaak, mijn dekentje, mijn tandenborstel, noem maar op. Het enige wat ze nog lieten liggen was een klein yogamatje dat ik dagelijks gebruikte als een matras om op te slapen. Op het moment dat ik dit zag, keek ik omhoog en kreeg een harde slappe lach richting de hemel. Ik zei: “Oh, universum wat ga je me nu weer leren?”

About the author

Ezra Armakye is geboren op 20 februari 1994 in België en opgevoed door pleegouders. Hij is een persoon met een verbazingwekkend doorzettingsvermogen. Zijn visie en hoop om vrede te stichten op een globaal niveau zit zo diep in zijn hart gegraveerd zodoende dit zijn leven zal zijn. Ezra is een echt wereldmens en kan met iedereen opschieten. Hij durft mensen te begrijpen door alles wat hem is aangeleerd aan de kant te schuiven, zodanig hij zonder oordeel durft te luisteren. Hij geeft niet direct waarde aan de materiële wereld, waardoor hij zich al onvoorwaardelijk rijk voelt en dit ook doorgeeft aan de mensen door zijn unieke glimlach. Hij is een man die geen grenzen kent als hij zijn doelen wil bereiken. Daarom is een grenzeloze wereld maken zijn allergrootste wens.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Hoop in de gehele mensheid

Author:

Ezra Armakye

Category:

Spirituality

Number of pages:

176

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

20-03-2020

ISBN:

978-94-6403-087-7 / 9789464030877

Price:

€ 20,50

Language

Dutch