Lente Kamp

Kim grote Punt

Category: Novels
  • (1)

€ 15,75
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)
Order at the author

Summary

Nieuw huis, nieuwe school, nieuwe vrienden, nieuwe vader. Dit alles overkomt Meri als haar moeder hertrouwt, nadat haar vader vier jaar geleden bij een auto-ongeluk om het leven is gekomen. Ze krijgt er als bonus ook nog een stiefbroer Mike bij, waar ze tot over haar oren verliefd op wordt. Dan is er schoolkamp. De hele klas en dus ook Mike gaan naar een paradijselijk resort, met het strand op twee meter afstand. Haar vriendinnen steunen en helpen Meri volop met haar gevoelens. Kan en mag Meri deze gevoelens wel hebben? En nog belangrijker; wat vindt Mike van haar?

From the book

Meri doet haar ogen langzaam open. Ze voelt een pijnscheut in haar arm. Ze kijkt naar haar arm en ziet bij haar bovenarm een diepe snee waar bloed langzaam uit loopt. Ze gaat voorzichtig zitten. Haar hoofd lijkt wel te ontploffen, zo’n pijn doet het. Ze kijkt om haar heen, maar ziet niet veel want het is aardedonker. "Mike?" Roept ze zachtjes. Ze krijgt geen antwoord. "Mike?" Roept ze nu harder. Ze hoort een paar meter van haar vandaan zacht gekreun. "Mike, waar ben je? Dan kom ik naar je toe!" Ze kruipt voorzichtig in de richting waar ze dacht dat het gekreun vandaan kwam. Tastend zoekt ze haar weg. Weer hoort ze gekreun, nu vlakbij. Ze kruipt nog een meter of twee totdat ze Mike vindt. "Mike, alles goed? Heb je ergens pijn?" Vraagt ze bezorgd. "Er zit iets in mijn been!" Kreunt hij. "Er zit iets in je been?" Vroeg ze angstig. Mike kreunde weer. Meri zocht zijn hand en hield hem vast. "Welke been is het en waar?" vraagt ze. "Mijn linker bovenbeen." Kreunde hij. Met haar linkerhand tast ze voorzichtig over zijn bovenbeen. Al snel voelde ze iets. Het was een lange ijzeren pin. "Trek hem eruit!" "Wwat?" Stotterde ze.

About the author

Reviews

2014-10-07 11:01:00 | By: Angela | Rating:
Jaren geleden al gekocht en vandaag eindelijk gelezen. Een leuk verhaal, maar in de verhaallijn en de schrijfwijze zitten er toch wel wat mankementen. Voor de leeftijd van 15-18 jaar een leuk boek. Ik ga nog wel even kijken kf boek twee er inderdaad gekomen is.



Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Lente Kamp

Author:

Kim grote Punt

Category:

Novels

Number of pages:

84

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

25-05-2009

ISBN:

978-90-883-4937-9 / 9789088349379

Price:

€ 15,75

Language

Dutch

Rating:

  • (1)