Ghosthill - De legende van Lakeside

Sabina Stepanovic

Categorie: Thrillers

€ 18,99
Gratis verzending
Levertijd twee tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Een spannende thriller die over een groep studenten gaat, die een schoolopdracht krijgen om een werkstuk te maken over de geschiedenis van het oude Sutherland landhuis. Ook wel bekend als het ‘Horrorhuis’ van Lakeside. De tieners bezoeken het huis, maar vanaf het moment dat zij het huis betreden wordt een nachtmerrie werkelijkheid en loopt het uit op een bloedbad. Ze besluiten de hulp in te schakelen van een bekend medium als blijkt dat het niet alleen om een psychopaat gaat die daar rondloopt, maar het er ook nog eens spookt. “Ghosthill, de legende van Lakeside” is het spannende vervolg op “De verborgen geheimen van Lakeside”

Uit het boek

Die avond liep Clay door het bos. De wind blies door de hoge bomen terwijl hij op weg was naar het oude landhuis. Zo af en toe hoorde hij geritsel, niet wetend waar het vandaan kwam. 
Nu en dan keek hij over zijn schouder. Hij had het gevoel alsof iemand hem in de gaten hield, maar er was niemand. Het was een donkere avond en hij zag nauwelijks waar hij liep. Dat kon hem maar weinig schelen. Hij had immers slechts een week de tijd om zijn verhaal te schrijven. Gewapend met een camera, zou hij naar het landhuis van de Sutherlands gaan om alles vast te leggen. Iedereen die het huis bezocht, was nooit meer teruggekeerd en hij moest weten waar ze waren gebleven. Maar niemand durfde zich nog maar enigszins in de buurt van het landhuis te wagen. Zelfs de politie bleef er ver vandaan en deed het onderzoek af als onopgelost. Dat zegt veel over de vrees die werd verspreid, maar stiekem vond Clay het best spannend.

Over de auteur

Sabina (Nina) Stepanovic is op 19 juni 1985 geboren in Alkmaar. Al jong begon zij met het schrijven van verhalen, bij voorkeur thrillers en fantasieverhalen. In 2015 bracht zij haar eerste jeugd boek uit. Een fantasie thriller genaamd: "De verborgen geheimen van Lakeside". Nu is zij terug met een spannend vervolg van de Lakeside series.

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Ghosthill - De legende van Lakeside

Auteur:

Sabina Stepanovic

Categorie:

Thrillers

Aantal pagina's:

148

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

08-09-2017

ISBN:

978-94-0223-891-4 / 9789402238914

Vaste prijs:

€ 18,99