Groetjes uit de bron - De engeltjes en het wondertje

Nicolien Verstraelen

Category: Spirituality
  • (1)

€ 18,00
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Wondertjes komen iedereen, ook jou, het gevoel van vrede brengen, zodat je, met dat gevoel, heel veel weet klaar te spelen. Veel meer, dan wanneer jij het niet zo voelt. Ze komen jou ook het gevoel brengen dat jij jezelf goed mag vinden, ook al weet je niet altijd alles en doe je niet altijd alles even goed. Dat jij leeft, dat jij bestaat, dat jij er bent is al een wonder waar de engelen over mee kunnen praten. Want zij dragen het Wondertje in hun handen om op die manier het licht te brengen, als het er voor jou soms wat donker uit mocht zien

From the book

Helemaal boven hoog in de lucht, nog hoger dan de wolken, vlogen twee engeltjes. Ze waren op weg naar de aarde. In hun handen droegen ze Wondertje. Wondertje was een soort lampje. Het gaf licht. Hierdoor konden de engeltjes zien waar ze vlogen als het donker was.
 

 
Nu hebben engelen toch al heel goede ogen, maar ze waren heel blij dat ze Wondertje bij zich hadden.
Wondertje was een mirakel. Het gaf licht en kon ook nog van vorm veranderen
Als de engeltjes moe waren van het vliegen, gingen ze lekker op een wolk liggen slapen. Als ze honger hadden namen ze brokken wolk en aten die op. Soms persten ze een stukje wolk uit, zodat de regen die er in zat in hun mond terecht kwam. Op die manier hoefden ze dus geen dorst en honger te lijden.
Als ze sliepen ging Wondertje bij hen weg. dan hadden ze geen licht nodig. Wondertje ging in die tijd de buurt verkennen. Vaak vloog ze in grote snelheid naar de aarde en ging daar bij de kindertjes langs die in hun bedje lagen te slapen.
Op een nacht kwam Wondertje bij het bed van een huilend kindje. Het kindje kon en wilde niet slapen, ze was alleen maar heel verdrietig. Wondertje vroeg het kindje wat er was.
Het kindje, dat Marietje heette, miste haar papa en mama die ver weg waren en pas over een paar dagen weer thuis zouden komen.

About the author

Mijn naam is Nicolien Verstraelen. Er is meer te zien en te belichten dan dat we met onze ogen waarnemen. Mijn liefde voor het kind staat voorop. Ze staan nog dicht bij de bron en weerkaatsen vaak wat de volwassene met zich meedraagt. Dit boek is als begeleiding bedoeld bij het verwerken van en leren omgaan met allerlei emoties.

Reviews

2017-10-06 10:59:26 | By: Wim Kemp | Rating:
Een heel leuk geschreven boekje met mooie illustraties, Het verhaal is voor iedereen een goede kijk in het spirituele wat kinderen kunnen tegenkomen. Voor kinderen lijkt het me heel duidelijk waar ze misschien niet over konden praten en nu wel .Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Groetjes uit de bron - De engeltjes en het wondertje

Author:

Nicolien Verstraelen

Category:

Spirituality

Number of pages:

82

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

22-09-2017

ISBN:

978-94-022-3923-2 / 9789402239232

Price:

€ 18,00

Language

Dutch

Rating:

  • (1)