Verbloemd

Ruby van der Kuil

Categorie: Romans
  • (3)

€ 19,99
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Verbloemd is het verhaal van Kayla en Emily, twee jongvolwassen vrouwen, die allebei hard vechten tegen hun depressie. Maar waar Emily beter en sterker lijkt te worden, wordt Kayla alleen maar slechter. De twee leren elkaar kennen tijdens hun gevecht en bouwen een sterke vriendschap op. Ze worden beste vriendinnen, begrijpen elkaar zoals niemand anders dat kan en beseffen beide dat de strijd met hun ziekte niet altijd gewonnen kan worden …

Uit het boek

Kayla was een soldaat in een oorlog met haarzelf. Ze heeft deze oorlog niet gekozen, maar moest vechten. En nu was ze gewapend. Ze keek naar het pistool naast haar en luisterde naar de stemmen in haar hoofd. De grond leek onder haar weg te vallen. Ze voelde zich zo onzeker in een oorlog die geen einde leek te hebben. Werd ze getest op hoeveel ze kon hebben voordat ze brak? Was dit een experiment van een almachtig wezen of het universum? Hoe lang zou ze dit nog volhouden?

Over de auteur

Ruby van der Kuil schreef dit boek niet zonder ervaring. De jonge schrijfster heeft zelf een bipolaire stoornis en weet daardoor maar al te goed hoe het leven met een depressie is. Met dit boek hoopt zij de realiteit van depressies te laten zien, begrip voor depressie te creëren en de stigma’s te doorbreken.

Reviews

2017-12-04 11:15:19 | Door: M Schoen-Bloem | Waardering:
dit boek vind ik heel speciaal zou een aanrader zijn voor een ieder die worstelt met zich zelf . denk na over alles wat er gebeurt dat wordt mooi beschreven in het boek. leest ook heel prettig een aanrader!!!

2017-11-29 21:21:51 | Door: L Manon | Waardering:
Je blijft lezen! Heel goed boek. Heel actueel en meeslepend!

2017-11-27 19:11:00 | Door: J de Jong | Waardering:
Een super mooi verhaal dat een super geschreven verhaallijn bevat. Het boek leest heel fijn en typisch een boek van nog 1 hoofdstuk voor het slapen en voor je het weet ben je 5 hoofdstukken aan het lezen.Schrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Verbloemd

Auteur:

Ruby van der Kuil

Categorie:

Romans

Aantal pagina's:

178

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback A5

Verschijningsdatum:

22-09-2017

ISBN:

978-94-0223-919-5 / 9789402239195

Vaste prijs:

€ 19,99

Waardering:

  • (3)