IK BEN, maar hoé BEN IK? - Een spirituele reis door alle lagen van mijn bewustzijn

Marinus van der Wal

Category: Spirituality

€ 21,00
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

‘IK BEN, maar hoé BEN IK?’ geeft een beeld van een manier waarop ons leven op twaalf bewustzijnsniveaus kan worden ervaren. IK BEN altijd in staat om te kiezen op welk niveau, in welke sfeer of dimensie ik mijzelf wil bevinden. Hoe wil ik ‘zijn’ en welke tools kan ik bij die keuze hanteren? In deze spirituele ontdekkingsreis door onze bestaansdimensies heen wisselen de onderliggende filosofie en praktische toepassingen elkaar af. De focus wordt hierbij gelegd op onze zielenmissie. Vanuit een meerdimensionaal bewustzijn eindigt het boek met een actuele blik op de turbulente tijd waarin wij leven.

From the book

Vanaf dat magische moment gaat het experiment van de ziel lopen. Zij maakt kennis met hoe het leven er op die lagere frequenties aan toe gaat. En vooral met de duizend en één bijverschijnselen die daar onlosmakelijk aan vast zitten. Al die plezierige en onplezierige ervaringen zijn er niet voor niets. Die maken de ziel weliswaar wijzer, maar belasten haar ook zodanig dat zij soms vele mensenlevens nodig heeft om die te leren transformeren naar waar zij goed in is: Licht en Liefde. Het leven gaat zoals het gaat. Anders had de ziel, het hoger Zelf van de mens, wel andere keuzen gemaakt met haar vrije wil. Het volbrengen van haar missie staat bovenaan. En de omstandigheden waarin de mens verzeild raakt zijn bedoeld om dat voor elkaar te krijgen. Het zal voor de mens bij zijn overpeinzingen bij de poorten van 4D dé uitdaging van de ziel zijn om de ‘waarom’ vragen om tezetten in ‘waartoe’ vragen. Het hoger Zelf van de mens, zijn ziel, wijst erop dat beschouwingen vanuit 3D-oogpunt weinig echte groei genereren. Maar zij geeft aan dat beschouwingen door de ogen van de ziel, het 6D-oogpunt, wel degelijk inzicht en perspectief tot stand brengen.
De ziel leert door ervaringen heen heel veel. Het leren in een fysiek lichaam is als een leerschool met veel ‘leerjaren’ (mensenlevens), met ‘zitten en overgaan’, met de beproevingen van het leven als ‘tentamens en examens’, met ‘vervolgopleidingen’ omdat er steeds meer te leren valt, met het maken van ziele-keuzen waarbij je je afvraagt met welk levenspakket je het beste je doel kunt bereiken, met loopbanen, ziekten, angsten, verdriet, relaties, en dergelijke als ‘werkstukken en projecten’, met verdiepingen en stageperioden, inclusief ‘klasgenoten’ die als medemensen in allerlei soort en maat in vriendschappen, pesterijen, intimidaties en verliefdheden met je meereizen.

About the author

Marinus van der Wal, onderwijsman, intuïtief musicus en energetisch coach, was levenslang op zoek naar een manier om het verborgen heimweegevoel naar een ‘paradijs’ te concretiseren. In het uitgebreide spirituele landschap zocht hij een ‘rode draad’. Tijdens een slapeloze nacht kreeg hij die vanuit het niets aangereikt. Dat werd het begin van zijn spirituele ontdekkingsreis door een leven op meerdere niveaus van ‘zijn’.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

IK BEN, maar hoé BEN IK? - Een spirituele reis door alle lagen van mijn bewustzijn

Author:

Marinus van der Wal

Category:

Spirituality

Number of pages:

222

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

27-10-2017

ISBN:

978-94-022-4027-6 / 9789402240276

Price:

€ 21,00

Language

Dutch