De vrouw met het gele tasje

Bart van Os

Category: Novels
  • (1)

€ 18,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Een mysterieuze ode aan de stad Londen!
Mark (een werkloze vijftiger) besluit na een lange tijd weer eens naar zijn favoriete stad Londen te gaan. Hij is al jaren mantelzorger voor zijn 93-jarige moeder, die voor tien dagen in een zorghotel kan logeren. Toch eenmaal in Londen loopt de thuis situatie volledig uit de hand, belt zijn moeder hem constant op en treft zij een foute man. Ondertussen duikt er in Londen voortdurend een oude zwerfster op, met een overvolle gele plastic tas. Ze lijkt juist die plekken te bezoeken, die hij ook bezoekt en op die plekken is er dan ook altijd noodlot!

From the book

Hij werd weer bij zijn onderarm gegrepen. Zijn moeder keek hem met grote ogen dwingend aan. Haar smalle gezicht onder haar witte keurig gekapte haar, zag ineens asgrauw.
"Mark, ga niet!", zei ze ineens angstig en ze keek hem doordringend aan. "Ik voel noodlot naderen jongen, daar in Londen. Ik voel het noodlot!"

About the author

De vrouw met het gele tasje is het debuut van Bart van Os (1965), die zichzelf meer een verteller dan schrijver noemt. Het boek is een mysterieuze ode aan londen, zijn favoriete stad. Het is een spannend boek met een knipoog. Bart van Os heeft meerdere korte verhalen geschreven, hij is een Anglofiel en heeft jarenlang gewerkt in de dienstverlening aan senioren. Thema’s als ‘mantelzorg’ en ‘eigenwijze senioren’ zijn voor hem dan ook bekende begrippen. Daarnaast zijn de illustraties in het boek ook van zijn hand.

Reviews

2021-05-16 13:27:39 | By: JanJaap | Rating:
Een must voor iedereen die worstelt met de zorg voor zijn of haar ouder wordende ouders. Mooie verrassende inkijk in het leven van een mantelzorger.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De vrouw met het gele tasje

Author:

Bart van Os

Category:

Novels

Number of pages:

106

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

03-11-2017

ISBN:

978-94-022-4040-5 / 9789402240405

Price:

€ 18,49

Language

Dutch

Rating:

  • (1)