De vrouw met het gele tasje

Bart van Os

Categorie: Romans

€ 18,49
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Een mysterieuze ode aan de stad Londen!
Mark (een werkloze vijftiger) besluit na een lange tijd weer eens naar zijn favoriete stad Londen te gaan. Hij is al jaren mantelzorger voor zijn 93-jarige moeder, die voor tien dagen in een zorghotel kan logeren. Toch eenmaal in Londen loopt de thuis situatie volledig uit de hand, belt zijn moeder hem constant op en treft zij een foute man. Ondertussen duikt er in Londen voortdurend een oude zwerfster op, met een overvolle gele plastic tas. Ze lijkt juist die plekken te bezoeken, die hij ook bezoekt en op die plekken is er dan ook altijd noodlot!

Uit het boek

Hij werd weer bij zijn onderarm gegrepen. Zijn moeder keek hem met grote ogen dwingend aan. Haar smalle gezicht onder haar witte keurig gekapte haar, zag ineens asgrauw.
"Mark, ga niet!", zei ze ineens angstig en ze keek hem doordringend aan. "Ik voel noodlot naderen jongen, daar in Londen. Ik voel het noodlot!"

Over de auteur

De vrouw met het gele tasje is het debuut van Bart van Os (1965), die zichzelf meer een verteller dan schrijver noemt. Het boek is een mysterieuze ode aan londen, zijn favoriete stad. Het is een spannend boek met een knipoog. Bart van Os heeft meerdere korte verhalen geschreven, hij is een Anglofiel en heeft jarenlang gewerkt in de dienstverlening aan senioren. Thema’s als ‘mantelzorg’ en ‘eigenwijze senioren’ zijn voor hem dan ook bekende begrippen. Daarnaast zijn de illustraties in het boek ook van zijn hand.

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

De vrouw met het gele tasje

Auteur:

Bart van Os

Categorie:

Romans

Aantal pagina's:

106

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

03-11-2017

ISBN:

978-94-0224-040-5 / 9789402240405

Vaste prijs:

€ 18,49

Taal

Nederlands