Cover voorkant
Het Akasha boek van spiritualiteit en wijsheid
Het Akasha boek van spiritualiteit en wijsheid

Het Akasha boek van spiritualiteit en wijsheid

Anna Merab Richardson

Category: Spirituality

€ 23,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Het Akasha Boek van Spiritualiteit en Wijsheid is een zoektocht naar antwoorden op vele vragen gedurende Anna’s levensweg. Zij begon haar zoektocht door het lezen van vele spirituele boeken en tevens door het bezoeken van spirituele locaties in verschillende landen. Gedurende een bezoek aan een seminar, gepresenteerd door een spirituele Meester uit Vietnam, herkende zij deze Meester als haar rechtvaardige leraar. Zijn filosofie inspireerde haar op een diepe en liefdevolle wijze. Zij bezocht alle seminars, die door deze Meester werden gepresenteerd in verschillende landen. Zij ontving tevens vele Wijsheidslessen van de Allerhoogste, die zich presenteerde als God de Vader/Moeder en Schepper van de mensheid. Zij werd gevraagd om alle lessen te verzamelen en deze lessen in boekvorm uit te brengen voor de jeugd van de 21ste eeuw.
Anna’s zoektocht is een boeiend en verrassend verhaal en kan een inspiratiebron zijn voor velen, die op zoek zijn naar innerlijke wijsheid.

From the book

Weet je hoe je de vrijheid dient te gebruiken, die is gegeven aan de mensheid?          
Dit kan alleen verkregen worden door de ontwikkeling van de Ziel en je verantwoordelijkheid in de maatschappij na je geboorte op deze blauwe planeet, Aarde, onze wieg. Het doel van ons pad op deze planeet is om ziekte en angst te verbannen en om wijsheid en verlichting te verkrijgen. Deze lessen kunnen ook geleerd worden via de lessen van de ware boodschappers die gezonden zijn door God en de Heilige Geest als getuigen van liefde en harmonie voor de mensheid en voor elk levend wezen groot en klein.
Eén collectief bewustzijn met de volgende gaven: Te zijn in de aanwezigheid van het goddelijk Zelf, wat ook jouw zelf is; De gave van kennis; De gave van wijsheid; De gave van genezing; De gave om te geloven in je eigen weg; De gave om de interpretatie van het bewustzijn door te geven aan anderen. Daag de geschiedenis uit, door de stappen en de filosofie van voorgaande boodschappers onder de loep te nemen, vragen te stellen en creëer je eigen droom en vredesverdrag naar gelang je weg en wees voorbereid om deze ideeën te delen met anderen. Vrede en stilte binnenin zijn de echte geneesmiddelen voor ziektes van het lichaam en de Geest.

About the author

Anna Merab werd geboren in 1938 op het eiland Sint Maarten. Zij woonde met haar ouders en overige familieleden in het district, Middle Region. Haar ouders waren zeer religieus en spiritueel. Zij waren erg belangrijk voor hun gemeenschap. Ook werden zij zeer gerespecteerd door de gemeenschap voor hun inzet en hulp, gedurende het orkaanseizoen. Anna was altijd geïnteresseerd in het gedrag en de drijfveren van mensen in alle stadia van het leven. Zij moest, op zeer jonge leeftijd, haar ouders vaarwel zeggen, vanwege de voortzetting van haar studie op Curaçao en in Nederland.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het Akasha boek van spiritualiteit en wijsheid

Author:

Anna Merab Richardson

Category:

Spirituality

Number of pages:

344

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

08-09-2017

ISBN:

978-94-022-3892-1 / 9789402238921

Price:

€ 23,99

Language

Dutch