Onherstelbaar Ontwricht

Alan Marys

Category: Novels

€ 18,95
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De 44-jarige Liliane Vanhove ondergaat sinds haar jeugd de manipulatieve houding van haar ouders. Haar echtgenoot Maxime Gijsels, wordt na een aanvaring gedwongen om de gezinsvilla te verlaten. Kort daarna rijft Liliane een klein fortuin binnen. Maxime lijkt te berusten in zijn lot, tot Liliane vermoord wordt aangetroffen. Het dossier kruist de weg van Didier Wellens, rechercheur in hart en nieren maar lijdend onder de immense druk die hem door zijn oversten wordt opgelegd. Hij is vastberaden om het onderzoek snel af te ronden. Een opeenvolging van gebeurtenissen doet hem echter twijfelen.

From the book

"Ben jij Oostens?" snauwde Wellens, waarop de jongeman knikte en ostentatief uit het hoge raam naar buiten keek. "Uw tong gebruiken hé vriend! Als je dat zo graag met onschuldige mensen doet, dan kan je dat hier toch ook zeker", vervolgde hij. "Ja", zei Oostens. "Ja, wie????" "Ja, wie?" herhaalde Oostens smalend. Wellens bonkte met zijn rechtervuist zo hard op de metalen bureeltafel dat Oostens’ achterste als vanzelf een vijftal centimeter omhoog kwam. "Niet met mij hé vriend!" riep Wellens, en hij verliet de kamer. Oostens wist niet goed wat te denken. Hij had zich voorgenomen om eens goed met die stomme flik zijn 'ballen te rammelen' zoals hij dat in het verleden al enkele malen succesvol had gedaan. Deze was blijkbaar iets taaier. Na een kwartier kwam Wellens opnieuw binnen. "En?" sprak hij nors. "En?" antwoordde Oostens. Wellens verliet opnieuw rustig de kamer. "We zitten al aan twee", zei hij tegen rechercheur Paul Neels die wat verder aan zijn bureel zat toe te kijken, "ga je mee een koffie drinken?" Oostens begon last aan zijn zitvlak te krijgen op die harde houten stoel. Al een vol uur zat hij hier nu voor zich uit te staren. Dit was niet meer prettig. Hij had zich hier wel een andere voorstelling van gemaakt. Hij wilde net even opstaan toen Wellens plots de deur weer opendeed en enkel zijn hoofd binnenstak. "Kan je je wat bezig houden?" vroeg hij vriendelijk. "Ik begin dat hier godverdomme ferm beu te worden", riep Oostens. "Amai, ik ook", zei Wellens en weg was hij.

About the author

"Ik ben geboren te Sint-Niklaas (België) op 5 juli 1958. In het College aldaar was ik klasgenoot van Tom Lanoye en Chris De Stoop. Ik studeerde Rechten aan de Universiteit Antwerpen waar ik ook semiprofessioneel voetbalde bij 'Beerschot'. In 1994 was ik medeoprichter van Golfclub Beveren en tijdens mijn actief 'tennisleven' was ik ook bestuurder bij de 'Wase Tennisclub'. Inmiddels ben ik bijna dertig jaar praktijkjurist. Met mijn partner samen heb ik vijf kinderen en leef in Sint-Niklaas."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Onherstelbaar Ontwricht

Author:

Alan Marys

Category:

Novels

Number of pages:

254

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

05-06-2009

ISBN:

978-90-883-4903-4 / 9789088349034

Price:

€ 18,95

Language

Dutch