Kweekvijvers voor groeibriljanten - het boek voor talentontwikkeling

Jacco Klomp

Categorie: Management

€ 21,00
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

De Nederlandse handbalsters boeken grote successen, het Nederlands voetbalelftal kent een enorm dieptepunt. Wat is de ‘ideale talentgroei-omgeving’? Het boek Kweekvijvers voor groeibriljanten maakt met inspirerende voorbeelden duidelijk dat het voortbrengen van toptalent geen toeval is. Lessen uit de topsport, de kunstwereld, muziek en podiumkunsten en het bedrijfsleven worden levendig beschreven ter inspiratie van iedere organisatie die meer wil halen uit haar toptalenten. Daarom is dit boek ook voor uw organisatie van grote waarde!


Uit het boek

Waar zouden we zijn zonder toptalenten? Zat u ook op het puntje van uw stoel tijdens die fenomenale prestatie van Usain Bolt tijdens de Olympische finale, of werd u geraakt door de geniale productintroducties van Steve Jobs, waardoor onze digitale beleving totaal veranderd is? Geniet u ook zo van topprestaties van tennissers als Federer, een autocoureur als Max Verstappen of een geweldig optreden van Beyoncé? Droomt u weg bij een sonate van Beethoven, een gevoelig lied van Ed Sheeran, een schitterende scène in een film van Tarantino of een prachtig doek van Andy Warhol? De schier onbereikbare prestaties van toptalenten kleuren het leven van miljarden en raken ons midden in de ziel.

Dit boek is voor iedereen die een rol speelt in talentontwikkeling. Voor de ouder van een kind met bijzondere aanleg. Voor de trainer of de coach van een toptalent. Voor de bondsbestuurder die een talentontwikkelingsprogramma vormgeeft of mogelijk maakt. Voor de sponsor, die ontwikkelingsmogelijkheden voor talenten faciliteert. Voor de leidinggevende in het bedrijf, die meer wil halen uit de toptalenten in zijn organisatie. Voor de muzieklerares met bijzonder getalenteerde leerlingen. De in dit boek vergaarde inzichten zijn voor u allen bruikbaar.

Over de auteur

Jacco Klomp proefde in diverse hoedanigheden de praktijk van een aantal talentopleidingen. Als speler in de jeugdopleiding van een betaalde voetbalorganisatie en als sparringspartner van een jeugdige toptennisser beleefde hij topsportontwikkeling van dichtbij. Ook in zijn huwelijk met een concertmuzikante en als vader van een aankomend tophandbalster ziet hij de plussen en minnen van talentontwikkelingsinstituten. In het bedrijfsleven ondervond hij hoe management development en high potential programma’s functioneren, wat hem motiveerde tot het schrijven van dit boek.

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Kweekvijvers voor groeibriljanten - het boek voor talentontwikkeling

Auteur:

Jacco Klomp

Categorie:

Management

Aantal pagina's:

208

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 16 x 24 cm

Verschijningsdatum:

27-10-2017

ISBN:

978-94-0224-009-2 / 9789402240092

Vaste prijs:

€ 21,00

Taal

Nederlands